Eka paiva takana Askartelutaivaassa :)

Pikaposti ilman kuvia jalleen. Kuten kommenteissa sanoinkin, ehka parin viikon sisalla on oma nettiyhteys kunnossa eli sitten kuvia :)

Langoista sen verran etta nama nyt akkia muistista tulee mieleen:
Butterflya yhteen raitaneuleeseen (ihania vareja, punaista, valkoista, lilaa, vihreaa ja keltaista), ja toiseen raitasellaiseen vedenvihreaa ja sinista.
Butterflysta ehka tulee myos ihan vitivalkea neule mustilla tehosteilla.
Marinoituneista Kotivaki-langoista tulee yksi mustavalkoinen twinsetti, ehka toppi, pari, ja valkoinen neule mustilla, tummansinisilla, punaisilla ja harmailla raidoilla (jamat pois).
Kotivaesta ehka virkkaan myos ne isoaidin patalaput joihin ohjeen annoin muinoin neulontalistalla.
Kid Mohairista (valkoinen) tulee huivi, mielessa vaikkyy ehka Mystery Shawl. Riittaakohan parisataa grammaa siihen?
Nalle Coloria ostin punaisena ja kanervanvarisena, niista sukkia.
Isoveljesta tuli ne sneakersukat, ihanat. Isoveljesta teen kylla myohemmin sellaisen talvisen jakun!
Reumalangasta tulee itselle ja anopille (lisapisteet ei ole pahitteeksi) ranteenlammittimet. Anopilta on hyvaksymys idealle ;)
Merino-Woolista ja Bambinosta tulee itselle sukkia. Ostin raitalangaksi vihreata Woolia ja punaista Lanettea, ehka ne paatyvat kuitenkin jouluisiksi raitasukiksi.
Pirtilta tilasin valkoista ja oranssimeleerattua hahtuvaa, niista tulee leikkikaverit Sohvi-neidolle.
Pirtilta tuli myos harmaata lankaa 1400 g, josta tulee kelttipalmikoitu pitka takki. Takille punaisesta langasta huivi. Puikot ne suosikit, nro 2 :)

Viimeistelyviikoille kuuluu hyvaa: mekko valmistui, samoin bolero. Veska ei ;) Magdaa on valmiina vahan, hidasta on :p Ne Isoveli-sukat oli vaan valiprojekti, niita ei lasketa ;) Toisen raitaneuleen Butterflysta aloitin jo, valmiina on 10 cm. Sekin on pyoroneule raglanhihoin (laiskan joulu). Muuta uutta en ole aloittanut, swappihommiin alan huomenna kun on vapaapaiva.

Mista paasemmekin tyopaivaan.. Esimies on kiva, mutta kiireisena paivana perehdytys kesti n. 5 minuuttia ja seisoin 4 tuntia kassalla. Tapporupeama. Jalat huutaa hoosiannaa ja tein varmaan miljoona virhetta, mutta esimies antoi myonteista palautetta ja antoi synttaripaivan (lauantaina, taytan taas 25 v) vapaaksi :) Toita on paivisin, ja viikonloppuja ehka 1 pv/ 2 viikkoa, eli ei paha. Tyo on osa-aikaista eli ehka 3-4 x 6 h viikossa. Jaa aikaa muullekin :) Kaiken kaikkiaan kiva oli olla, erilaista kuin aiemmat tyoni. Ainoa mika hairitsi, oli se kun jain ihan yksin, ja tuntui hirveelta aina vaivata muita, kun nekin oli ihan yhta kiireisia. Onneksi apua loytyi, kun rohkeasti kysyin. Ja asiakkaat oli tosi ymmartavaisia. Saa nahda, muistanko kassakoneen kaytosta yhtaan mitaan enaa keskiviikkona... ;)

Nyt petia kohti ja huomenissa pistelyurakan pariin. Swappipareilta toivon karsivallisyytta, sikali mikali tata lukevat. (Suomessa paljastui etta tata luetaan laajalti, vaikkei kommentoida. Hmph! :D) Eli tarinaa taasen kun jutunjuurta on. Ja kuvia mahd. pian. :)

5 comments:

Anonymous said...

Hei!
Kiva että olet saaut töitä. Millainen prosessi oli työluvan kanssa? Nimim. Siipan perässä jenkkilään ehkä muuttava

Anonymous said...

Kyllä luetaan vaikka ei kommentoida kuin satunnaisesti. Suosikkilistalla kun olet niin aina päivitykset luen. Kivan monipuolinen nämä sinun omat jutut.
Tsemppiä töihin, kyllä se siitä lähtee sujumaan ja kassakonekin tulee tutuksi tuota pikaa.

Siniset Silmukat said...

Kyllä blogisi kuuluu suosikkilistaani! Mielenkiinnolla luen juttujasi, miten elämä ja harrastaminen sujuu siellä kaukana! :0)

Tuulia said...

anonyymi: Meilla on L2-viisumi (ns. investor visa) eli kaytannossa sain tyoluvan tayttamalla hakemuksen, liitteeksi passikuva, kopiot molempien passeista ja oo.. maksukuitti :) Jos teilla on E-tyypin viisumi, luvan saaminen on hankalampaa (tai lahinna vaatii enemman paperityota). Mulla meni n. 2 kk luvan saantiin.

Sariv: tein sneakerit vaikeimman kautta, eli aloitin jamalangalla ja neuloin isoveljella kantapaasta alkaen molemmat sukat. Viimeiseksi tein varret, ja varteen riitti paljon lankaa viela, vaikka mun jalan koko on 41. Lankaa meni siis yksi kera eli 100 g. Puikotkin tais olla paljon suositeltua pienemmat eli 4,5, tykkaan sukissa tiiviimmasta jaljesta. Eli uskoisin vajaan keran riittavan sneakereihin hyvin, varsinkin jos on pienempi jalka.

SannaMarie said...

Olet munkin suosikeissa, mutta olen toivottoman laiska kommentoimaan *nolo* Yritänpä tsempata tästä eteenpäin :D