Ups and downs (kielinaisia kun ollaan..)

Torstai on koittanut ja arvatkaa vaan onko a) paino pudonnut tavoitteeseen b) Kaupunkimaisema valmis? No ei todella. :I

Tama viikko on mennyt ihan hirmuisessa hulabaloossa, enka ole juuri ehtinyt pistella. Eilen esimerkiksi kaytiin Suomeen muuttavan ystavani kanssa katsastamassa Escondidon (Oulun kokoinen "maalaispitaja" n. 20 minuutin matkan paassa) askartelukaupat ja paiva oli suorastaan satoisa:

pirtin langat ja shoppailusatoa

Tiedetaan, ei ois saanut ostaa lankaa kun laihkarikaan ei etene :I Mutta noi vaaleansiniset ja valkoinen lanka oli tarjouksessa, eihan sita voinut vastustaa - eihan?
Sita paitsi noissa kerissa on 50 g ja 270 jaardia (vajaat 250 g) lankaa, niista on tulossa ainakin Fifi ja todennakoisesti myos Roosa-huivi. Ihme kylla, etta sorruin akryylilankaan. No, ehka ne huiveina menee...

Mutta eilisen ihana, ihana yllatys oli postipaketti Suomesta. Sisalla oli hahtuvakiekko ja 600g luonnonvalkeata kampalankaa.

hahtuva

Taman sisalla lymyaa Sophie.

paitalankoja

Ja naissa on piilossa uusi paita :) Todennakoisesti malli on yksinkertainen, 3/4-hihainen raglansellainen. Saapa nahda kun kavelee vastaan. Voi olla etta haksahdan pitsineuleeseen jos oikein innostun :)

Tuska ja ahdistus

Kerrassaan, eilen iskivat rynnakkona matalaan majaamme veljekset Tuska ja Ahdistus. Mukanaan olivat ottaneet viela velipuolensa Suorituspaineen. Nimittain tajusin eilen, etta Jouluun on enaa puoli vuotta! Siis 6 kuukautta! Ja se maara kasityojuttuja ja lahjoja mika pitaisi olla valmiina jouluna.... *syvia huokauksia* No, jostain on aloitettava ;) Ensimmaisena pistelykehykseen paasee tuon Kaupunkimaiseman jalkeen Joulukuusenmatto. Hullua vaan, etta ohjeessa ei sanota ollenkaan, etta pitaako kuvio tehda molemmille puolille vai vain toiselle. Siis kun tata voi kayttaa myos poytaliinana, niin luulis etta kuvio tulee molemmille puolille liinaa. (Enka tarkoita oikeata ja nurjaa puolta ;) Missaan ei sanota, vaikka valmistaja on jenkki. Luulis etta oisivat sanoneet. Ehka hairikoin valmistajaa sahkopostitse. (Kaikkea sita voi juolahtaa ihmisenlapsen mieleen..)

Tuska ja Ahdistus kavivat ja lahtivat mutta Suorituspaine jai yokylaan. Siispa jatkan pistelyita koko paivan tanaan (mika oiva tekosyy valttaa siivous!) :)

Loppuun "omat" blogikoirat, Arvoisat Vahtikoirat Kuisma ja Esko. Kuisma on se harmaa silkkiterrieri ja Esko ruskea australiansellainen. Esko ja Kuisma asuvat Riikka-henkilon majassa, mutta vierailevat meilla saannollisesti karkoittamassa mahdolliset ryostajat ja raiskaajat. Onni on kotirouvan turvana vahtikoirat!

kuisma ja esko

(Kuva on kauhean huono kun ei noista epeleista saa kuvaa millaan. Vilkasluonteisia ovat he, naetsen. Jalat kuuluvat Riikalle.)

Paivitys: Joulukuusenmatto tehdaan molemmille puolille, tosin kitissa on lankaa vain yhteen malliin. Mattoon tarvitaan vain yhden kerran kuvio, poytaliinaan kaks. Poytaliinaan saa ostaa ne langat jos haluaa, mutta lahettavat Dimensionsilta myos varien vaihtokoodit DMC:lle. Selkisipa, kun soitin. Muistin toki rutista etta miksi ei ollut kittiin merkattu etta vain yhden kerran tehdaan mattoa varten se kuvio, mutta poytaliinaan kahdesti. Ja etta lankoja on vain yhteen kuvioon! Elakoon kuluttaja! :)

5 comments:

Anonymous said...

Aivan ihana tuo joulukuusenmatto :-)

Stricker said...

Kyllä oli kivoja lankoja! Munkin on pakko saada tuota hahtuvaa, ja eiköhän siihen asiaan saada parannus kohta alkavalla Suomen-lomalla. Joulukuusenmatto näyttää aivan ihanalta mutta kovin suuritöiseltä :-). Ja pitäis kyllä munkin alkaa miettimään joulujuttuja jo ihan tosissani.

Tuulia said...

jaanal: tattis, tattis. Sammakkokokoelmasi oli muuten vaikuttava!

stricker: suomen matkaa tassa itsekin odotellaan, hamstraajan luonto voi tehda tepposet matkalaukuille :)

Joulukuusenmatto on kylla tyolas mutta 11ct aidallehan pistelee ihan puolihuomaamattaan. Saa nahda, jaako tuo matto silti viela kaapin pohjalle, swapit ja lahjat pitaisi alkaa tekemaan hyvissa ajoin! :)

MysteryKnitter said...

Ja taas pitää pistää lusikkansa keittoon. :) Nimittäin...langat & hahtuvat ovat upeita. En tiedä siitä...hevosenhajusta....miksi se on siinä kerässä..en tosiaan tiedä. Just keep up the good work.

Tuulia said...

MK: ei mua se hevosenhaju haittaa, olen henkeen ja vereen hevosihmisia! Janna vaan hoksata etta tuttu tuoksu yllatti Hahtuvassa :) Mie luulen etta kyseessa on ennemmin universaali aromiyhdiste johon kotielaimet ovat erityisen viehtyneita ja omineet sen ittelleen, siksi lampaanvilla haisee kanssa sellaiselle hauskalle :)