Lankaongelmia ja ongelmalankoja

Kertakaikkiaan, ei nyt voi vissiin onnistua naiden lankojen kanssa. Nimittain se raglanhihainen takki ei edisty, ei ollenkaan. Nelosen puikot on kerta kaikkiaan liikaa mun kasille, niilla tuli kylla vyotteessa sanotun tiheyden mukaista neuletta mutta se oli ihan liian loysaa. Siis lerppua! No, neule oli edistynyt vain takakappaletta hihoihin asti (eli siihen missa kavennusten pitaisi alkaa), mutta jotenkin se lerppu neule alkoi ahdistaa. Kaiken lisaksi kasialani on kai sen verran epatasainen etta 30 cm:iin tuli kaksi, kolme loysempaa kerrosta, eika se yhtaan parantanut neuleen ilmetta. Siis purkuun.

Toimintasuunnitelma: 3,5 millin pyoropuikko kaupasta ja takakappale uusiksi. Tulkoon painavampi neule, ei ainakaan ole lerppu. Minusta sellaisen neuletakin pitaisikin olla jamakampi.

Tasta neuleiden jatkuvasta purkamisesta ja edestakaisin vehtaamisesta sais nyt tulla loppu. Etta joku joskus valmistuiskin :)

No, sain mie sentaan tanaan siivottua tyohuoneen, joten tilaustyona tehtavien verhojen ompelu voi alkaa heti kun kalenterissa on tyhjaa, eli torstaina :) Huomenna koitan ottaa takaisin ton menetetyn neuleen, ja tehda ainakin niihin hihoihin asti tata Murheenkryyni Kakkosta.

1 comment:

MysteryKnitter said...

Moro!
Ikävää ettei kaikki mene kuten tahtoisit. Minullakin on joskus ongelmia lankojeni kanssa. No ihan totta! Välillä ne eivät tottele ensinkään. Silloin täytyy vaan keksiä, miksi ne tahtoisivat tulla.