Myohaisillan lahetys

Kello on yli yhden jo, mutta jostain syysta ei nukuta yhtaan. Illalla oli Riikan babyshowerit meilla, ja niiden siivoamisesta toivuin tekemalla koetilkun kampalangasta. Voivoi sentaan, 10 senttiin tarvitaan 25-26 silmukkaa ja kierroksia en edes saanut silmat sikkarassa laskettua. Ihanan ohut paita siita kylla tulee, taytyy vaan kaapata Suomesta mukaan ne 80-senttiset kakkosen puikot. Ja takuulla neulon taman veijarin potkona kainaloihin, saastynpahan edes osalta nurjia kierroksia! (Oikeata mie neulon kun kone mutta nurjien silmukoiden neulominen sujuu kolmasluokkalaisiltakin vinhemmin.)

Sophie saa kenties alkunsa huomenissa. Taytyy vaan kayda ne kuutosen bambupuikot hakemassa kaupasta :)

Tiesitteko muuten, etta tuo sininen hahtuva tuoksuu ihan hevoselta kun nenan pistaa kiekkoon? (Ala kysy mika sai ihmisen pistamaan aistinelimiaan villakiekkoon.) Hevosta kun haistaa ihan likelta, siis ihan karvasta, se tuoksuu ihan samalle kuin tuo hahtuva. Ihana tuoksu :)

(Sain muuten paahani etta mustasta hahtuvasta tulee mulle A-linjainen takki mahd. pian. Terapiassa kaynti ei siis vielakaan auta. Ehkapa ne Karvajalan ehdottamat tukiryhmat auttaisivat...?)

4 comments:

MysteryKnitter said...

No moro sinne johonkin!
En tiedä valvotko jo nyt (sinähän elät eri aikaa kuin minä) mutta kauniita ovat käsityösi. Voi pojat. Kävin pikaisesti kuvia katsomassa, ja ai että olivat hienoja. *kadekadekade*

Tuulia said...

kiits, kiits :) ja kylla taalla hereilla ollaan, laakariin suunnistan justiinsa :) ollaan siis 10 tuntia Suomen aikaa jaljessa, eli kun siella on ilta, niin meilla on vasta aamu :)

High Power Rocketry said...

I only speak english, but good stuff!

Tuulia said...

hi alex :) havta ask, how did you ever end up readin my blog? :D