Neiti Sininen eli kauanko villakassi kuivuu?

Kylla, olemme viela hengissa. Erilaiset pippalot ja paivariennot ovat verottaneet Mahdollisen Gurun voimia ja intoa paivittaa blogeja. Nyt siis asiaa senkin edesta. Pidelkaahan jakkarasta kiinni ;)

Sophie valmistui vihdoin, kuivuttuaan kasinhuovutuksen jalkeen 3 paivaa. Kassi kavi keikan koneessa, mutta yksityiskohdat jouduin huovuttaan viela kasin, enka lingonnut sita enaa, joten kassiin jai kosteutta hirveasti. Kassin pohja oli marka viela perjantaina eli 3 paivaa pesun jalkeen.

sophie valmis

Sieva siita kumminkin tuli:
sophie valmis 2

Ja seuraavaksi VAROITUS:
Seuraavassa on asiaa sukkaswapin sukista, jotka lahtevat Lauralle. Kuvaan sukista on linkki tekstissa, ettei yllatys ihan helpolla ainakaan paljastu :)

Eli viikonloppuna valmistuivat ne sukkaswapin sukat, joiden kanssa pahkaillessa meni aikaa. Ensin ajattelin tekevani kirjoneuletta, mutta koska puuvillalankoja saa tosi huonosti, villalankoja ei ollenkaan ja paassa on vaikea asia aina siella tekokuituisten hyllyn kohdalla, paadyin valitsemaan simppelin valkean puuvillalangan. Tekokuituista lankaakaan en enaa vierasta (!) koska naihin sukkiin valitsin ihanan Bernat'n Eye Lash -langan, joka on pehmeaa kuin enkelin niskavillat. Kiharaista, hankalasti neulottavaa lankaa, josta ei saa hyvaa kuvaa millaan, mutta joka on aivan unelmanpehmeaa. Luulenpa, etta Kotivaki goes Hollywood, eli Kotivaki kohtaa taman langan neuletakissa. :)

Sukat valmistuivat tosi nopeasti, ja niita oli hauska neuloa. Ideana oli, etta naista tulee kotona hiihtelyyn sukat, toisin sanoen mukavat olosukat. Mikaan muodin tai estetiikan riemuvoitto ne eivat siis ole, mutta olin itse niihin tosi tyytyvainen, ja koitin tehda sellaiset sukat etta oisin ne myos itse halunnut. Sukat lahtevat Lauralle Tampereelle huomenissa.

Murheenkryyni nayttaa todellisen karvansa

Muistattehan sen Pirtin kampalangan, jolle ei identiteettia tuntunut loytyvan millaan? No, salaman lailla se siis iski torstaina, ja tassa on lopputulos:

lukunuttu

Tasta on tulossa edelleen se neuletakki.

lukunuttu takakpl alaosa

Nayttaako tutulta? Kylla, Branching Outin kuvio (no, muunnelma siita) paasi taman neuletakin takaosaan, kuvio toistuu viela etupuolella ja ehka hihoissa, kun saan paahani etta miten. Neuletakin ohjeen olen ihan itse kehitellyt, ja Branching Out-huivin suunnittelijalta Susanilta saanut luvan huiviohjeen kayttoon ja julkaisuun neuleessani.

Minusta tasta takista voi tulla ihan sievakin, tuo kaksoishelmineule rikkoo kivasti pintaa (eika tee nurjista kierroksista niin hirmu tylsia). Ainoa mika tassa murheenkrynissa narastaa, on tuo hirvea vari. Eli villalanka saa uutta varia hipiaansa, kun vaan keksin mita. Mielessa siintaa mustikansininen. Ehkapa on siis aika kuukeloida villalangan varjayksesta pikakurssi.

Ja lopuksi viela paivitys: valmiisiin toihin on paivitetty kaverin vauvapeitosta kuvia. Eivat ole kovin hyvia, eli tahdenmalliset tikkaukset eivat nay kovin hyvia mutta olkoon nyt olemassa namakin kuvat - jos ei muuten niin dokumentoinnin vuoksi.

2 comments:

Anonymous said...

Hei,
Sophiesi on oikein sievä. Se näyttää sieman vaaleampihipiäiseltä kuin minun ugrilainen Sohvini. Sain viimein siitä kuvan lokikirjaani, katsohan. Loppuhahtuvastahan sinä voisit tehdä vaikka sellaisen joulusukan... =)

Anonymous said...

siis Hieman...