Lauran blogista kaappasin taman tekstin, kun en itse viitsinyt kirjoittaa:

Terde kirjoitteli eilen neulontalistalla näin:

"Luin järkyttyneenä tämän päivän hesarista (sunnuntai-otsikon alla lyhyesti, vaatisi rekisteröitymisen), miten maassamme asuu yli 130 000 virallisesti köyhää lasta. Tähän on useita tekijöitä aina 80-luvun laman ajoista asti ja sen aikaishallituksen toimien seurauksista jne. Koska lapsissa on meidänkin tulevaisuutemme, ei tämä hyvältä kuulosta eikä tunnu.

Joku viisas on joskus sanonut miten 'sivistyneen yhteisön mitta on sen kyvyssä auttaa heikompaansa' ...voisimmeko me olla se sivistynyt yhteisö nyt?

Voisimme me neulojat jotenkin helpottaa edes osan heistä elämää. Mitä jos jokainen neuloja tekisi 2 vaatekappaletta esim. neulepaita + pipo tms., erikokoisia ja erilaisia. Joku kokoaisi ne yhteen ja toimittaisi paikkaan, josta köyhät lapsiperheet voisivat ne hakea.

Älkää huolehtiko vielä siitä, mihin nen toimitettaisiin, sillä paikan saa kyllä järjestettyä, kunhan vain saadaan toiminta alkuun. Ensi- ja nuorisokotien yhdistyksilläkin on tällaisia paikkoja joihin voi tavaraa toimittaa.

Onko vapaaehtoisia?"

Ja tahan(kin) olen nokkani pistanyt, joten saapa nahda mita neulojien poppoo saa aikaiseksi :)

Paivitys: Kele, enhan mie osaa enaa ees kirjottaa. Tahan viestiin piti leikkaa-liimata yks kappale tekstia, ja keksia otsikko. Ja se ainoa otsikkokin oli jotain ihan kasittamatonta. :I Huoh. No, enivei, jospa tama taas tasta. :)
Mita tasta opimme?
Paivita blogia posti kerrallaan, posti paivassa -periaatteella, silla ahneudellahan on se loppunsa ;D

No comments: