Onnen kukkuloilla!

Tsadaa, kyllapa nyt on pollea olo. Mie sain toita! :) Muistattehan sen lauantaisen haastattelun? No, eilen ei kuulunut mitaan sielta kaupasta ja ajattelin jo, etta "pskt, mie mitaan toita saa ikina koskaan" jne. Nyt sitten soi puhelin ja kuinka ollakkaan, 19. syyskuuta mie aloitan siella :)

Se haastattelu oli kylla vinkea, mie menin sinne ihan uupona. En edes tayttanyt tyohistoriaa*, vaan sanoin, etta olen se kuka ovesta sisalle kavelee. Mie olen ollut kirjakaupassa ja kannykkakaupassa toissa, ja kun se kuvaili tyotehtavia, niin ihan samanlaisia ne on kun Suomessa. :) En tieda, oliko ihan paras metodi tyohaastatteluun tuommoinen "kylmiltaan paivaunien jalkeen" mutta ainakin se tassa toimi :) Aijuu, tyot jatkuu sitten vaan jouluun, mutta niin mie halusinkin. Sitten kevaalla voi olla lisaa, jos huvittaa. Ja kyllapa sitten suomalaisessa CV:ssa nayttaa kauhian hyvalta, etta on taalla ollut toissa. :)
*koska tuskin ne alkaa Suomeen soitteleen kesatyontekijoiden peraan.

Naiden hyvien uutisten aiheuttaman riemun johdosta mie varmaan saan tanaan taas kauheesti kaikkea aikaiseksi. (Niita UFOja. Kiva muuten huomata, etta moni muukin on mukana viimeistelyporukassa.) Menen ensihataan tarmoani purkamaan shoppailun merkeissa :)

8 comments:

Tiina said...

Onnea työpaikasta. Sähän voitkin ryhtyä trokaamaan sieltä lankoja tms suomeen :-) Mun systeri ostaa aina mulle langat Michaelsilta, kylläkin Vancouverista.

Tuulia said...

Mie epailen etta jos Karvajalalta kysyt, niin meidan koti on jo nyt Michaelsin sivukonttori.. ;))

Siniset Silmukat said...

Onneksi olkoon!

Anonymous said...

Onnea työpaikan johdosta!
On muuten ihan kiva lukea blogiasi toiselta puoleta maapalloa :)

Johanna said...

Hurjasti onnea! Esittelethän sitten blogissa tuotevalikoimia tarkemminkin... :)

AnneV said...

Onneksi olkoon, vaikka nyt kyllä taitaa olla pukki kaalimaan vartijana ;-)

Eiku on varmaan tosi hienoa olla tuommosessa paikassa, missä joka puolelta tunkee ideoita ja materiaalia ja vaikka mitä... on 'hieman' erilaista kuin esim. meikäläisen leipätyö.

Tuulia said...

Kiitoksia onnitteluista :)

jaanav: Kiva kuulla etta sekavat selitykseni kiinnostavat koti-Suomessakin :) Mie luen muiden neulojien blogeja paljolti myos koti-ikavaan.. :)

johanna k: eikohan aika suuri osa pistelyosaston uutuuksista ainakin kay taman sivupisteen kautta.. :D

annev: *reps* :D Taa on sita mita olen aina halunnut tehda, joten melkeen unelmatyoksi vois sanoa :) Kunnolla siita ei makseta mutta taalla tuo tyonteko on meille inssien rouville puoliksi harrastus. Eika aina saa aatella sita rahaa. Niin etta kaikin puolin olen hurjan tyytyvainen :)

Makepeace75 said...

Onnea! :o)

*droooool* Askartelutilpehöörikauppa..