Viimeista viedaan

Tama on nyt sitten viimeinen posti vahaan aikaan. Netti katkeaa kai illalla, enka yhtaan tieda, koska uuden asunnon nettihommat saadaan organisoitua. Onneksi taloyhtion toimistolla on netti ;)

Kamppa on kuin havityksen jaljilta, kun osa tavaroista on pakattu. Tanaan tulee illalla raavaita ukkoja siirtamaan raskaimmat eli sangyn ja poytia ja sohvan. Huomenna viedaan pikkusilppua kaksistaan Karvajalan kanssa.

Kone Suomeen lahtee maanantaiaamuna kukonlaulun aikaan, kentalla pitaa olla jo aamuviidelta. Tuskinpa maanantaita vasten yolla tulee siis nukuttua, jos sitten nukkuisi koneessa. Koneeseen lahtee mukaan joku pistelytyo, en tieda viela mika. Viikonlopun kasityot kasittaa ainoastaan ompeluhommia (mekko ei vielakaan ole valmis *huokaus*) ja systerin lahjaa.* Lomalla koitan ehtia edes neulomaan vahan :)
*muistuttakaa, etten ikina enaa koskekaan metallilankoihin! :D

Suomesta palataan kotiin 16. paiva, ja ne tyothan alkaa 19. paiva, eli kiiretta pitaa. Koitan kuitenkin paivitella blogia jossain valissa, ainakin raportoida viimeistelyviikoista, vaikken kuvia heti saisikaan nakyviin. Joten koittakaa kestaa! :)

Iloista syyskuun alkua sinne Suomeen! Mie lahen nyt pakkaamaan tuota "sivukonttoria" eli kasityohommia muuttokuntoon :)

3 comments:

Tiina said...

Hauskaa pakkailua!

Stricker said...

Hauskaa muuttoa ja hauskaa matkaa Novitan lankojen pariin :-)!

Makepeace75 said...

Mukavaa matkaa ja tervetuloa koto-Suomeen. Laitan postia jahka saan aikaiseksi. :o) Ja muuttointoa!