Ei kovin mainittavaa neulontasatoa tanaan. Vain yksi kuva Lohdutusneuleesta:

rose trellis 1 mallikerran jalkeen

Yksi mallikerta ja risat takana, korkeutta ehka 20 cm, silmukoita noin 270/krs. Kuvion oppii aika helposti, ja hauska neuloa. Ei ollenkaan hauska purettava. Ja hidasta. :I

Neulerintamalla on myos syntymassa Pirtin hahtuvasta iso kassi. Lanka on se matkalaukussa raahattu ihana oranssimeleerattu kiekko, puikot 6,5 mm bambupyoro, ja silmukoita pohjan aloituksessa 75. Pitaisi tulla reilusti originaali-Sohvia leveampi. Mutta mutta, lanka ei taida riittaa. Kiekko pienenee kun pyy maailmanlopun edella, ja en nyt kehtais alkaa Pirtilta tilaamaan ihan yhta kiekkoa tanne asti; tulee veskalle hintaa. (Ja aina on olemassa vaara, etta erehdyn tilaamaan jotain muutakin samalla. Ihme miten nettikaupassa aina iskee se hirvea ahdistus, etta jos maailmasta lanka loppuukin. Karvajalka yritti kylla lohduttaa, etta "mita sie niin aina olet tilaamassa, kiinalaisethan suoltaa naita virkkaustavaroita joka paiva lissaa.")

Etta jos jollain on jaanyt kiekko tai vajaa sinne nurkkiin pyorimaan, niin voisin sen ostaa pois! Paasee varmasti hyvaan ja rakastavaan kotiin, ei takuulla jaa lankalaatikon pohjille pyorimaan. Kertokaa kavereillekin, moni muukin on saanut neulojien kautta sen tarttemansa lisanyssakan lankaa, enko siis miekin? Oishan se surku veska kesken jattaa, siita voi tulla viela UFO. Niita ei tassa taloudessa enaa tarvita.

Asiasta yhdeksanteen: Lupailin myos Knitpicksin lankojen kohtalotiedotusta. No, joka langalle on jo suunniteltu neuleensa, mutta en viitsi laittaa enempaa kuvia langoista tai linkkeja ohjeisiin, kun ainoa nettiohje on oikeastaan Kiri. (Laiska mika laiska.) Eli lyhyesti, tulossa on 1 kpl Kiri-huiveja (Leprechaun-langasta), yksi huivi omasta paasta silla Peacock-kuviolla (se vanhanaikainen helppo huivipitsimallineule), yksi huivi alpakasta, johon mallineule on Big Book of Knittingista (eli shoppailin uuden kirjan), ja sinisesta patkavarjatysta tulee varmaan pitsineuleinen kaveri Salaneuleelle.

Liinu muuten kyseli paria pipovaihtoon, ja toki mielellani Liinun ottaisin mukaan. Eli hop hop, jos jotakin viela kiinnostaa tulla mukaan niin pikavauhtia ilmoitus blogiin/s-postiin. Liinulle viela: ela huolehdi vaikka paria ei ilmaantuisikaan, kylla me sulle pipa saadaan ;)

Huomenna on taalla kiitospaiva, ja me mennaan sukuloimaan Losiin ja syomaan napa tayteen. Kiitospaiva on osalle amerikkalaisista yhta tarkea juhla kuin joulu, vaikka minusta se jaa ikavasti Halloweenin ja joulun jalkoihin. Periaate on sama kuin muissakin perhejuhlissa: ruokaa paljon ja koko konkkaronkka paikalla. Lahjoja ei tosin anneta, mutta jouluna sitten senkin edesta. Kiitospaivana moni aloittaa myos joulua varten koristelun, ja shoppailu on tietenkin tarkea osa kiitospaivaviikonloppua, kuten tuli jo todettua. Meillakin on Karvajalan kanssa aikomus siivota Kolo lauantaina ja virittaa kuusi ja muut koristeet paikalleen. (Shoppailu on jo hoidettu, paitsi ei ostolahjoja.) Ihanaa kun tulee joulu!

(Mita ihmetta mie keksin kaikille lahjaksi??)

2 comments:

Riksu said...

Minulla on yleensä tässä vaiheessa jos nyt ei lahjat ostettuna/ tehtynä niin ainakin tarkasti mietittynä. Mutta nyt ei sitten minkäänlaisia ajatuksia lahjoista.

Oiskohan joku muuten innokas suunnittelemaan ton buttonin pipovaihdollekin. Tekisin itse jos osaisin.

Tuulia said...

riikka: ei mullakaan ole hajua, vaikka oon suunnitellut joulua jo heinakuusta. :)

taytyy yrittaa sita nappia vasata, eikai se voi kovin vaikeata olla. 100x70 pikselia kuva, uskoisin. :)