Hienostelua eli kuinka Askartelija kohtasi tosi ohuen langan

Knitpicksin tilaus oli saapunut, ja sen hellaan huomaani (huom! marinoitumaan vaan) hain illalla. Tasta nyt varmaan tulee tulikivenkatkuisia kommentteja, ja tilityksia "hienoista ihmisista", mutta tulkoon :)

knitpicks 1
Shimmer, vari Morning Mist (erilaisia sinisia), 70% baby alpaca, 30% silkkia. 50 g, 440 yd (about 400 m). 2 keraa. Tulossa huivi.

knitpicks 2
Shadow, vari Vineyard (tosi, tosi tumma luumu), 100% merinoa. 50g/n. 400m. 2 keraa, tulossa ehka Rose Trellis.

knitpicks 3
Gossamer, vari Leprechaun. 100% merinoa, 50 g/n. 400 m. Tulossa Kiri, ehka.

knitpicks 4
Alpaca Cloud, vari Horizon. 100% baby alpacaa, 50g/400 m. Tulossa huivi.

knitpicks 5
Andean Treasure, vari Wild Rose (lappapuuro), 100% baby alpacaa. 50g/100 m. Naista langoista se moykkylanka. Tulossa sieva huivi, johon idean bongasin jostain toisesta blogista (tekijanoikeusvimmaiset vapiskoon), en kylla yhtaan muista mista. Laitan tunnustuksen sille, kelle se kuuluu, jahka taas kavelee vastaan.
knitpicks 6
100% merinoa, 100g/800 m, vari luonnonvalkoinen. Tama ja Magda menevat samaan paljuun. Tulee ehka huivi, tai sitten neulepaita.
knitpicks 7
Mullakin on nyt ne, neulojien vormulat. Bambu-Addeja tilasin, sukkapuikot on 3,25 mm ja 2,75 mm, ja pyorot 3 mm ja 3,25 mm.
nalle ja baby alpaca

Viimeinen kuva on Alpaca Cloud ja Nalle Colori vierekkain. Arvaa, kumpi on kumpi :) Iso moykkypuikko pitamassa naita kurissa on se 3,25-millinen Addi.

Langat oli joka pennin vaarti, ja tilaan varppina niita lisaa. Kunhan nyt ensin naa tulee tuhottua :)

PS. Karvajalka sai moponsa, hieno on!

3 comments:

Linne said...

Siis niin epäreilua ettei KnitPicks lähetä eurooppaan tavaraa ! Mitä lankoja ja mihin hintaan ! Täällä Finlandiassa sitä vaan huokailee noiden ihanuuksien perään... namilankoja olet ostanut !

Päivi, Lankakomero said...

Ihanan väristä toi vihreä Gossamer, siitä tulee varmaan ihana huivi!

Tuulia said...

meri: pakkohan noita oli saada kun naki materiaalit ja hinnat. Koko tilaus taisi olla euroissa kuutisenkymppia, eli ei minusta ollenkaan paha. Lankaa yhteensa on kai 700 g plus neljat bambupuikot. Ei hullummin :) (taa huivivillitys on vaan halyttavaa..)

lankakomero: se on viela ihanampaa oikeasti, ei ollenkaan sellaista nopeasti ja akkia vaihtuvaa vaan pehmeasti savyjen valilla vaihtuvaa. Mitenhan tan selittas... No, esim. Nalle Colorissa sinisessa ne varit vaihtuu niin etta pinnasta tulee tosi levoton, koska valoero vaaleimman ja tumman valilla on tosi suuri. Siina samassa Nalle Colorissa, mutta punaisessa, tulos on paljon tasaisempi, koska vari vaihtuu joulunpunaisen ja tummanpunaisen valilla. Gossamer Leprechaun muistuttaa tuota punaista Coloria, varit ei ole noin kirkkaat luonnossa. Siita tulee varmasti kaunis ja sormia polttelee jo paasta aloittamaan :)