Lisasin napin Neulojien vahavaraisten perheitten projektiin.

Lankasotkuista sen verran, etta soitin valmistajalle. Valmistajan asiakaspalvelussa olivat ilmeisesti sita mielta, etta kuulun naihin huivien neulojiin, jotka ei langoista/puikoista/potkoneuletekniikkaa vaativimmista tekniikoista tieda. Asiakaspalveluhenkilo keskeytti kolmesti ja tokaisi joka kerta tylysti, etta joka langalla on taipumus nyppyyntya. Kolmannella kerralla meni sitten pare totaalisesti ja arahdin etta "Ei 6 tunnin pitamisesta!" Korvaavat mulle kai sen langan hinnan, ei muuta. Pitaiskohan vieda asiaa viela eteenpain vai luovuttaa kokonaan ja jattaa kelvoton valmistaja tyystin rauhaan?

Lohdutusneule etenee noin rivin illassa. Miten pitsineule voi olla noin hidasta neuloa?? Kaunis siita kylla tulee.. Ehka tarvitsen jonkun nopeampitekoisen Lohdutusneuleen, ehka Kotivaesta, joka ei kaytossa ole nyppyyntynyt vuosienkaan jalkeen. ;)

Lapasvaihdossa on muuten jo 46 nimea mukana! Pipavaihtoon on aikaa ilmoittautua viela 5 paivaa.

Lansirintamalta ei muuta talla kertaa. :)

4 comments:

Anonymous said...

Toi on just rasittavaa, että jos jossain tuotteessa (oli sitten lanka, vaate tai mikä ikinä) on joku vika, ja valitat siitä kauppaan, niin parhaimmassakin tapauksessa saat takaisin sen tuotteen hinnan (tai esim. uuden samanlaisen tilalle). Ihan kuin se korvais asiakkaan vaivannäön ottaa yhteyttä kauppaan ja valittaa, tai esim. tässä sun tapauksessa vielä neulomisenkin vaivannäön!

DistantKnitter said...

Luin eilen tuon edellisen viestisi, ja jäin sitä miettimään. Neulevaatteen tekemisessä on ihan tarpeeksi epävarmuustekijöitä (=tiheys, sopiva koko ja istuvuus ym.) ilman että tarvitsee pelätä, että lanka ei kestäisi käyttöä. Tosi kurjaa tuon valmistajan kanssa, ja sitten vielä halveksivat, kun vaadit oikaisua. Sanoisin, että boikotti!

Anonymous said...

Kerroitko valittaessasi jotakin taustastasi. tarkoitan sitä että valistat sekä työksesi että vapaa-ajalla blogin kautta suurta käyttäjäjoukkoa joiden ostoboikotti saattaisi olla varsin vaikuttava. Euroopassa muuten luemme aina kateudella kertomuksia Amerikan vahingonkorvausvaatimuksista.
tsemppiä, riitta

Tuulia said...

Riitta: Enpahan hoksinut aatella tuota nakokulmaa! Kylla mielessa kavi etta kirjoitan sinne kirjeen, olkoot sitten reagoimatta jos haluavat. Ainahan voi valayttaa "henkisia karsimyksia" ja muita traumoja mita tasta on aiheutunut ;)