Lankaa ei ole vielakaan tullut, joten ei kuvia langoista. Kortteja sen sijaan on tullut:

korttiswappi 2005

Nama ovat tulleet Siljalta, Soililta ja Aijalta ristipistolistan swapissa. Siljan harmaassa kortissa on soma joulupukki, Soilin hauskassa pitkassa kortissa on tonttumuori ja -ukko, ja Aijan ihanassa kortissa on pieni kynttila. Soilin kortissa oli myos kaunis runo. Ihania jouluyllatyksia!

kortti kertulta

Tama tuli isotadilta Losista. Han laittaa kortin, vaikka ollaan menossa sinne jouluksi. Viime vuonna kortti oli itsetehty, upea enkelikortti, joka on (jossakin) tallessa. Tana vuonna tuli tallainen ihana kortti. Paallipahviin on jollain ilveella leikattu tuo kuvio, alla on irrallinen kultapaperi, ja sisalla joulutervehdys. Upeaa tyota! Taidan kehystyttaa nama taman vuoden kortit!

Muuten meille ei hirveasti joulukortteja tule, vaikka kaikille olen mielestani osoitteet antanut. Anopilta ja appiukolta tuli aivan ihana yllatys, joulukortti jossa oli CD:lla muutama laulu mukana. Samoin Karvajalan kummisedan perheelta tuli kortti, jossa oli mukana Lauluyhtye Rajattoman tupla-CD:llinen joululauluja. Paras lahja on minusta justiinsa tuommoinen, taalla tulee niin kaivattua suomalaisia joululauluja ja muutenkin suomalaisen joulun tunnelmaa. (Varsinkin kun tama vaimoriepu ei ole oikeen saanut puserrettua niita laatikoita ja torttuja - vielakaan!)

Paja hiljenee todennakoisesti joulunpyhiksi, ja asiaan palataan, kun on jotain omatekoista mita nayttaa. Siispa kaikille oikein Rauhallista Joulua!

8 comments:

Carita said...

Rauhallista Joulua sinullekin !

Anonymous said...

HEI Pistelija ja Karvajalka!

Oikein hyvaa ja rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta!

Minusta on ollut mukava lukea blogia aina aamuisin taalla toissa, piristaa aamua kivasti:)

Ja minulta on turha odottaa jouluksi mitaan lahetysta, mutta jos vaikka tuossa lyhyen pyhan aikana saisin jotain kasattua, silla kaikkea kivaa on loytynyt...

Terveisin,

Leena -tonttu Oulusta

Anna Amnell said...

Täällä Helsingissäkin haaveillaan valkeasta joulusta. Muutaman kerran on lunta satanut ja puut olleet sokerihuurteessa, mutta sitten lumi on haihtunut aina pois. Huomasin äsken, että luistinrata on jäädytetty tuohon lähipuistoon.
Hyvää joulua!
Pirkko

Makepeace75 said...

Iloista joulua sinne rapakon taakse. :o)

Anonymous said...

Hauskaa joulua! terv. oikein lumisesta Keski-Suomesta.

Anonymous said...

Iloista joulua myös sinne!

Anonymous said...

Hyvää Joulua sinne kauas! :)

Anonymous said...

Makoisaa joulua, lanttulaatikkoa yms