Mun piti tiskata tanaan:

varjays 8

Knitpicksin merinoa, kolme eri savya (vihreaa ja sinista). Varjatty Kool-Aidilla ja tekstiilivareilla. Aivan ihana, tasta tulee varmaan sukkia :)

Argyle-sukista toinen on valmis, se on myos kaunis. Teen toisen valmiiksi ja kuvaan sitten :)

7 comments:

amelie said...

Tuosta tulee kyllä tosi hienot sukat. Oon vähän kade. :)

Tuulia said...

kiits :) oon kayny hiplaamassa koko aamun tota vyyhtia, mitenhan sais samat varit useampaan vyyhtiin niin vois tehda vaikka takin...

makepeace75 said...

Wau, ihana väri. :o)

Tuulia said...

MP: tattis :) mie tykkaan. vyyhti on kuiva, koe-eraa kuviin huomenna :)

Pirkko said...

Oi, suloinen sukkalanka! Minä en sitten millään onnistu tekemään tuollaisia vaaleita sinisiä omilla väreilläni. Pitää varmaan vaihtaa värimerkkiä...

Tuulia said...

pirkko: tein ton silleen, etta sekoitin varit mahdollisimman haaleiksi etukateen isoissa maljoissa (valkoisissa, etta nakee varin mahdollisimman hyvin). Sitten kastelin langan lapikotaisin, laitoin varinesteen kattilaan, ja kaytin lankaa varovaisesti siella. Neste kuumui koko ajan hitaasti, ja eri kohdat vaativat eri pituiset ajat kattilassa. Hiljaa hyva tulee.

Violettiin vivahtava sininen on Gatoraden Berrya ja Rit-Dyen Royal Blueta. Turkoosi on Gatorade Berrya ja tippa Kool-Aid Limea. Vaalean vihertava on Kool-Aid Limea, johon olen sekoittanut Rit-Dye Royal Blueta ihan vahan. Ja varimaarista.. kaikkia meni n. teelusikallinen yhteensa, ja silla varjasi koko vyyhdin! Ois jaanyt viela ylikin mutten alynnyt jemmata..

Lellu said...

Hei!
Olen innostunut Kool Aid väreistä, mutta en löydä niitä mistään. Voitko auttaa?? Lellu