Oisin teille tarjonnut nimpparikahvit, ihan sacherin ja muitten viritysten voimin, mutta se sacherin vaanto jai sitten kun aamulla herasin suu kuivana kuin beduiinin sandaali ja kurkku hiekkapaperilla. Nena valuu kuin hana, kuumaa teeta on mennyt jo pannullinen ja olo ei helpota. Eli saatte vaan virtuaalikahvia :)

[Kuvitelkaa tahan kuva kauniista kahvikupista ja vaikka kukista. En kehdannut ottaa meidan kahvikupeista kuvaa kun ne on melkeen kaikki jotenkin rumia tai korvattomia. Paitsi systerin tuoma Ihaa-kuppi joka kay melkein pienesta amparista. Mutta siina on teeta nyt.]

Lyhyesti tama sairastuminen tarkoittaa ainakin sita, etta unikkotakki edistyy vielakin hitaammin. Sen kimpussa en ole juuri aikaani viettanyt, olen kaksi paivaa kaytannossa nukkunut. Tekee ilmeisesti ihan kunnon rakatautia. Se tulee kummiskin valmiiksi, langat on paperikassissa ja kassi keskella olohuonetta, eli ei paase unohtumaan mihinkaan kaapinpohjalle. Ja menin lupaamaan sen Ullaankin, eli taytyy pusertaa. Mutta kipeana ei voi, menee purkuhommiksi.

Taman viikon neulesaldoiksi jaa siis todennakoisesti vain yksi sukkapari, josta laittaisin kuvan, jos oisin yhdenkaan saanut onnistumaan. (Kokeilkaapa itse laakepohnassa ottaa kuvia. Tulee taideotoksia makuuhuoneen lakanoista, seinan pintamateriaaleista ja omista varpaista. Mutta ei sukista.)

Aijuu, taman on moni muukin sanonut blogissaan, sanonpa miekin: Jos kaipaatte jotain apua tai ohjetta tai on muuta asiaa, mihin akuutisti kaipaa vastausta, niin kommentti tuoreimpaan postiin, kiitos. Mulle tulee kommentit sahkopostiin, ja joskus kommentteja saa metsastaa kauaskin vanhoihin viesteihin, ennenkuin loytaa sen tuoreen kommentin. Eli jos kaipaatte vastausta, niin laittakaa tuoreeseen viestiin se kommentti, tai vaihtoehtoisesti nakatkaa sahkopostia: tuuliasalmela MIUKU yahooPISTEcom. S-posti loytyy monestakin viestistani, ja aina voi kommentoimalla sita kysya. Kiittaa ystavallisimmin han.

Nauttikaa te nyt sita sumppia, mie meen tonne sohvanmutkaan rohnottaan. Colin Firthin voimilla uskoisin tasta lentsusta selvittavan ;))

Sorry, I have no energy to translate the above. Shortly, I caught this terrible flu, have no energy, the poppy sweater is going nowhere and I need my sleep. :)

8 comments:

Ainoliisa said...

Colin Firthin avulla selviää mistä vaan! Kovasti pikaista paranemista & kiitos kuvareportaasista Mount Palomarilta, tuli eräskin ruskainen maisema mieleen!

derea said...

Hyvää nimpparia :) Koita parantua.

denise said...

Oh Tuulia - I sure hope you feel better soon.

Here's my mom advice - sip the fluids & chicken soup -- stay under your warm blanket(s) to rest/sleep.

Knitting can wait - you'll enjoy it more when your energy returns!

Sari said...

Hyvää nimpparia!

Anonymous said...

Mulla on todisteita että tämä Keski-Suomessa raivoava räkä-kuumetauti tarttuu puhelimessa, mutta että blogin kauttakin, Harmi!
Parantele... mulle parasta lääkettä on ollut konjakki.

Karoliina said...

Hyvää nimpparia, anyway.

Toivottavasti flunssasi helpottaa vähitellen. Pari viikkoa siinä menee joka tapauksessa ennen kuin taas on priimakunnossa.

Kristel said...

Oivoi, paranemista! Hömppäleffoja, teetä ja jotain aivotonta neulontaa!

Lankakomero said...

Viime viikolla Tikrulla oli tämä sama kommenttiongelma. Sen mihin postaukseen sähköpostiin tullut kommentti liittyy näkee siitä alimmalta riviltä, jossa lukee esim. Posted by derea to Tuulia at... Viemällä hiiren Tuulian eli näyttönimesi (display name) päälle näet linkin postaukseen, johon kommentti on annettu ja pääset blogiisi siihen kohtaan klikkaamalla linkkiä.