Miekin olen jaany kiinni melkein joka toisessa suosikkilistan blogissa, mutta potkin jalleen aisan yli, enka laita mitaan linkkeja enka muita. Kommenttilooraa saa kayttaa kuka sen aiheelliseksi katsoo. Itse en viitsinyt joka blogiin alkaa laittamaan kommenttia, laiska mie.

Viikonloppuna ei ole edistynyt juuri mikaan. Eilen aamulla appiukko soitteli, Karviksen viimeinen isovanhempi oli poistunut keskuudestamme. Vaari oli ollut pitkaan huonokuntoinen, ja ikaakin paljon, joten ehka nain oli parempi. Harmi, ettemme paase hautajaisiin.

Eilen shoppailtiin iltapaiva Karvikselle vaatteita. Jos shoppailu on miehille tuskaa (naisten kanssa), niin ei se helppoa ole toisin painkaan. Kuinka monia lenkkareita voi ihminen kokeilla, ennen kuin koko ja vari ovat mieleisia.. *syvia huokauksia* En mie ainakaan pahkaile niin kauan hyllyn aaressa, suit sait vaan haen mieleisen koon ja olen pikaisesti ulos kaupasta. :]

Eilen sorruin, lankahamsteridieetti loppui akillisesti langanostoon siita yhdesta nettikaupasta. Osa langoista on ilmeisesti lopetettavia, eli niita ei enaa tehda, ja vilenismi iski. Kaksi kuukautta on sinnitelty, nyt oli hyva syy ostaa kun halvalla sai :) Laitan kuvia kun ne langat tulee.

Laitan kuvia kunhan on jotain mita nayttaa. Yks RR-tyo ois, mutta mulla ei oo hajuakaan, missa sen kuva on. Pistelyt ja neulonnat ei juuri ole edistyneet, ja tuskin tanaan edistyvatkaan. Mun silmassa on joku ihme tulehdus tai muu, se on ihan punainen ja turvonnut ja kutistaa. Jospa taa menis pian ohi, siella voi olla vaan joku roska. Tai sit eessa on lekurireissu, yok.

Pari linkkia muitten polkkaajien lokikirjoihin lopuksi: kaykaas katsomassa miten ihanat sukat Mermaid oli neulonut! Valkoisesta langasta noista tuli aivan mielettoman kauniit. Taytyy ehka Suomen reissua varten laittaa listalle valkoista Nallea, siita tulis kiva pipo ja lapaset noille sukille kaveriksi. Ja ehka villatakkikin. :)

Ja Viva C Viva virkkaa, pitaiskohan munkin? Jattiraidan vareista tulee aika herkullisia isoaidin nelioita :) En kylla yhtaan tieda mita noista nelioista tekis, mutta paamaarahan ei ole tarkein, vaan matka. ;) (Pitais olla kylla joku visio, ennen kuin virkkaa viissataa neliota eika tieda miksi ne haluaa isona tulla.)


Our weekend has been mostly wasted, so I have nothing new to show. I won't be able to knit or stitch anything today either, there is some sort of weird infection in my eye or it's badly irritated, it itches all the time and is swollen and red. I think I'll give it a rest this weekend. Otherwise, our weekend wasn't too happy, HairyFeet's grandpa passed away on Saturday and we won't be able to fly to Finland for the funeral. :(

A couple of links for you, though: Check out Mermaid's pretty new socks! I love those white socks, I might have to knit a pair myself!

And Viva C Viva crochets now, I wonder what those granny squares will turn out to be :) I might have to start crocheting myself, too, I love the colors :)

No comments: