Veneen mitalla

Eilisen päivän kuumehoureiden keskellä viimeistelin näitä:
jannen ja sonjan töppöset

Naapurit ja hyvät ystävämme muuttavat Suomeen, itse asiassa kone taitaa olla juuri noussut. Eilen he istuivat meillä vielä iltaa, ja ajattelin muistaa heitä lämpimin töppösin - niille voi olla vielä käyttöä ;) Koko oli hieman arvoitus, mutta tiesin Sonjan jalan kooksi hieman pienemmän kuin omani. Jannen jalan koon heitin arvalla, mutta senkin mitoitin "oma jalka plus risat". Oma koipeni on kokoa soutuvene - vain airot puuttuvat, kun kenkärivistöä katsoo. Yllättävän hyvin tossut sopivat saajien jalkaan. En muistanut ottaa kuvia tossuista jalassa, enkä punnita tossuja, enkä paljon muutakaan, mutta laitan tarkempia speksejä kun saan omat tossut valmiiksi. Tykkäsin mallista kovasti, ja yhteen tossuun paloi aikaakin vain 1,5 tuntia, joten ne tulevat nopeasti valmiiksi. Eli omat tossut on tarkoitus tehdä pian, niille alkaa olla täälläkin käyttöä. Ensin sairastan tään lentsun loppuun, energia on ihan nollassa.

Tässä vielä kuva tossun sivuprofiilista. Pitkänluikea töppönen on virtaviivainen kuin vormulavene!
pikavenetossu

Mie laitan jotaki ohjeen tynkää, kun saan aikaiseksi. Vaikeita nää ei ole tehdä, ohje mahtuu yhdelle Post-It-lapulle. Kun vaan löytäs sen lapun...

4 comments:

laurakoo said...

Kivat, vähän mallia släpäri. Paranemisia.

maijamirjami said...

Näyttävät ihanan mukavilta ja kotoisilta. Parane pian!

Anonymous said...

ois kiva nähdä kuva jalassa

Tuulia said...

nyymi: kuten tekstissä olikin, otan kuvan kun saan omat tossut valmiiksi. Nyt en muistanut ottaa, ja tossut olivat läksiäislahja porukalle, joka on jo Suomessa, ja tossutkin siis siellä. Eli kuva jalassa tulee, kun mun oma tossu on valmis. Varmaan huomenna.