Entiseen ei enää ole paluuta

Tulin päivittämään pari juttua tuohon sivupalkkiin, mutta menikin mutkikkaaksi, kun ultimaattumin omaisesti Blogger ilmoitti, että uuteen on vaihdettava. Pelkkä haamupäivitys tuo vain pahan mielen, joten tässä pari näppäisyä uusista projekteista. Pinnat sille kun tunnistaa kirjoneulekuvion.
kirjoneulekokeilu
uusia projekteja
Noiden alla oleva pikkuinen kirstu on muuten mun uusi käsityökori. Se on herkkä ja hentoinen mutta niin kaunis, nyt siinä asuu pikkuisia perhosia (Butterflyä siis).

Menen jatkamaan noiden projektien neulomista. Niitä tahdittaa parhain tallenne kuunaan. Kyllä nyt kelpaa!

PS. Pahoittelen jo etukäteen mahdollisia haamuja. Sorvaan samalla sivupohjaa, joten hetki voi vierähtää ennen kuin remontti on ohi.

6 comments:

golden said...

En tunnista, mutta upealta näyttää. Aivan ihana tuo alimmainen kuva!
Kehun tässä samalla edellisen postauksesi neulomukset: hienoja!

iona said...

Laitas blogilista seuraamaan sivun rss-syötettä niin haamuja ei tule. Sen käyttäminen on tosi kätsyä, blogilista kattoo silloin päivityksiksi vaan jos teksteihin on tullut muutoksia, leiskata ja sivupalkkeja muokkailla saa miten huvittaa.

Meinasin ensin ehdottaa Eunnyn anemoi-lapasia mutta kävin kurkkaamassa ja nehän oli aivan erinäköiset. Ei siis pysty kykenemään tietämään.

uhoava gnu said...

Tänään istuin koneelle vasta puoli tuntia sitten, mutta blogilista väitti minun päivitelleen jo neljä tuntia sitten... En todellakaan tiedä mihin sen päivitykset perustuvat..

makepeace75 said...

Ei tunnista, mutta kaunis on. :o) ja kirstu on aivan ihana! Mä olen heikkona tuollaisiin aasialaishenkisiin lootiin. Itellä on hiukan samantyylinen aikas iso lanka-arkku tuossa olkkarin pöydän vieressä. :o)

Tellu-Tellervo said...

Kuva minäkin ihailen... Ja neulomuksia tietysti myös.

Maud said...

Ihanat kuviot! Ja ihania lapasia olet neulonnut, wow!