Sadepäivänä

Mie rakastan sadepäiviä. Koska täällä niitä on keskimäärin alle 20 vuodessa, otin ihan kuvankin.
sadepäivä
Tästä tulee heti mieleen, että otanpa kupin teetä ja laitan villasukat jalkaan ja menen sohvanmutkaan neulomaan. Sade hakkaa ikkunoihin ja tuuli vinkuu nurkissa. Ihan parhautta.

Sadepäivät pitäisi pyhittää neulomiselle. Silloin ei pitäisi yrittää postiin (joka oli kiinni, koska on joku kissanristiäis-juhlapäivä), eikä kangaskauppaan (jossa tulee vain sorruttua kaikenlaiseen epäolennaiseen). Varsinkaan, jos on tilannut jo pienen käsityöliikkeellisen verran roinaa aamulla netistä. (Kaikkea tarpeellista kylläkin, ja pitihän munkin saada, kun Karviskin sai vanteet sen Wagneriin. Kerta.)

Ostin pyjamakankaan itselle. Ihana!
pyjamakangas

Ostin myös nappeja, koska nappeja ei koskaan voi olla liikaa. Nappien alla muuten huopunutta kaurapuuroa.
napit

Napeista osa tulee tähän:
mainlinea

Ja tästä epämääräisestä kasasta pitäisi tulla joku kiinnityssysteemi kaurapuurotakkiin. Jostain syystä tässä kohtaa tökkäsi oikeen kunnolla. Minua suuremmat voimat puuttuivat peliin, mutta kun isojen poikien silmä välttää, selätän vielä nuo syttyrät.
villis

8 comments:

Anonymous said...

Vai on siellä satanut vettä. Hui, kuvan perusteellakin jo tuli vilunväristyksiä ;). Täällä ei ole vilusta tietoakaan, kun saa laittaa kunnolla vaatetta päälle: toppahousut jalkaan, untuvatakki päälle ja pipo korville. Kyllä tarkenee, vaikka pakkasta oli tänäänkin aamulla parikymmentä ja huomenna saman verran, ellei enemmän.

Kaikkea kivaa olet saanut aikaiseksi sitten meidän muuttomme. Monesti olette olleet mielessä, mutta laiskamato iskee eikä saa kirjoitettua kuulumisia.

Mukavaa kevään odotusta sinne teille!

T: SM (ex-naapuri, joka asustelee nykyään Oulussa)

Outi said...

Hauskan näköinen kiinnityssysteemi, jään odottamaan mielenkiinnolla :-)

Emma said...

Onpas tunnelmallisen oloinen kuva.

Mitäköhän ihanuuksia täällä taas valmistuu, kun vain paloja näytetään.... ;)

Stricker said...

Kyllä olen kateellinen noista vähäisistä sadepäivistä :-(. Täällä niitä riittää melkein kuukaudessa saman verran, ainakin talvella :-(. Tulis edes lunta, niinkuin kuulemma viime talvena oli, mutta ei, vettä vaan tai muuten harmaata, yäk!
Mäkin olen tilaillut kankaita, kun lankoja ei saa ostaa :-). Milloinkohan vaan niitä kerkiäisi ommella vaatteiksi asti. Tuota kaksivärisen neuleen valmista kuvaa odotan mielenkiinnolla!

AnneM said...

mun oli ihan pakko tulla kertomaan...mun uniin liittyy usein kännykkä, jolla yritän epätoivoisesti soittaa jollekin siinä onnistumatta (puhelu menee jollekin muulle kuin pitäisi, puhelin ei toimi jne jne) Viime yönä yritin jollekin kovasti soittaa, mutta näytössä luki aina vaan "tuulia, san diego". Hauskaa. Muistan miettineeni, mistä ihmeestä sun nro on mun puhelimeen tullut ;D

Pikku- Kettu said...

Tuo kaksivärinen palmikko on kyllä jännännäköinen. Odottelen innolla jatkoa.

Sadepäivät ovat mukavia silloin, kun niitä on harvakseltaan (niinkuin viime kesänä Suomessa). Mutta liian suurina annoksina ne aiheuttavat tupahulluutta ja mökkiahdistusta.

Soile said...

tuo pyjamakangas on ihan ykköstä!

Lotta said...

Heh heh, ihana, että joku sanoo President's Day'ta kissanristiäisiksi! :D Poika soitti täältä isälleen Suomeen ja kertoi, kuinka on jonkun TOSI tärkeiden presidenttien syntymäpäivät, hän vaan ei muista kenenkä. Mutta ei Bushin! LOL! Koulussa oppii kaiken laista... Minäkin ottaisin ihan mielelläni jo vesisadetta, riittää tämä lumi mun makuuni.