Shoppaillen

Täällä mitään valmiita töitä ole..

... mutta shoppailtuja senkin edestä! Karviksen toimeksiannosta tie vei Liian Lähelle askartelu- ja helmitaivasta, joten mukaan lähti kaikenlaista jännää:
helmiä
(Kuvaajan taidot on taas mitä on. Kilkkaamalla saa suuremmaksi.) Nuo kaksi pientä nyssäkkää alhaalla vasemmalla ovat erivärisiä vihreitä 13/0 helmiä (sylinterinmallisia kaiketi), niistä tulee lehtiä yhteen kukkajuttuun. Niiden vieressä on samankokoisia kauniita luonnonvalkoisia pikkuhelmiä rannekoruun, ja helmien vieressä samaiseen koruun lukko (ostin toisen jos menee hukkaan, taikka senhän voi käyttää vaikka kaulakoruun). Lilasävyiset ja turkoosit 6/0-helmet menevät neulehommiin, ja punaisista tulee mainittuun kukkajuttuun (itse asiassa pariinkin kukkajuttuun) tehoste. Turkoosit sydämet päätyvät uusiin silmukkamerkkeihin, edellisiä olen tehnyt joskus vuonna paavo ja ne on luonnollisesti kaikki hukassa, joten taidan tekaista uusia :) Ostin 20 kpl pieniä bead capseja, kahdessa eri koossa, mutta en vielä keksinyt mihin tarkalleen ottaen ne käytän. Mielestäni sain läjän aika halvalla, kun rahaa meni vain 23 dollaria :)

Olen välineurheilija, myös pistelyissä, ja pitkään mielessä kaihersi, miten saisin kätevän telineen pistelyille. Ostin ensimmäiset QSnaps-kehykseni viime talvena, ja tykästyin heti. Niihin sopivaa telinettä etsiskelin, ja Kaarinan vinkistä löysin tämmöisen edullisen ja aika jämäkän telineen, joka on juuri oivallinen pistelyihin. Ainoa puute oli, että valaistuksen takia tarviin pienen lampun telineen kaveriksi, ja löysin vihdoin tuommoisen pikkuisen, näppärän ledivalon, joka taipuu mutkille, joten tummien kankaiden kanssa sen voi kääntää vaikka kankaan alle. Tätä helpommaksi ei voi mennä :) QSnapseja taloudessa on nyt koot 6 tuumasta 17 tuumaan, joten eiköhän näillä pärjätä nyt vastaisuudessa, jolleivät vallan rikki mene.
pistelyteline
Pistelytelineessä Devotion, joka edistyy hitaasti, mutta varmasti. Valmiina on jo työn alempi puolisko, ja oikein kauniilta näyttää.

Edellisen postauksen tulipalon syy ei ole selvinnyt, mutta keskenkasvuisia on nähty juoksevan pois kanjonista juuri tulipalon alkamisen aikaan. Toisaalta paikka on verraten vilkas lenkkipaikka, kanjonissa on paljon pieniä polkuja, ja näin kuumassa ja kuivassa ei tarvita kuin yksi huonosti sammutettu tupakka taikka vastaava.

2 comments:

Tiina said...

Heippa Tuulia, kerrotko minullekin tuon Kaarinan vinkin? Eli mistä tuollaisia telineitä löytyy?

Tuulia said...

Kaarina oli saanut telineen ymmärtääkseni ystävältään, itse ostin askartelukaupasta. Tässä linkki itse värkkiin:
http://www.joann.com/joann/catalog.jsp?CATID=cat3463&PRODID=prd43251