Vaiheessa

Tästä piti tulla se postaus, jossa Eräs Liina olisi valmis. Tämä ei ole se postaus:
liina vaiheessa
Onneksi kovin paljon ei puutu. Ajatuksena olisi saada se uudessa kodissa pöydälle.

Muutto on edessä, lähinnä siksi että tämä nykyinen on vähän pieni ja aika kalliskin. Uusi koti on kolmisenkymmentä neliötä isompi, siinä on iso autotalli ja se on edullinen. Ja mie saan oman käsityöhuoneen :) Tästä amerikkalaisten asumisesta täytynee polkata ihan erikseen, jos joku potkisi Laiskan Polkkaajan tekemään muutakin kuin notkumaan netissä ja haaveilemaan lankaostoksista.

Muuton alla olen siivonnut kaappeja turhasta roinasta. Tein myös ylen avartavan tutkimusreissun keittiön kaappeihin, siellä muumioitui jauhopusseja, joiden olemassaolosta ei ollut mitään hajua. Liian syvät kaapit eivät ole hyvä asia. Näissä kämpänraivausoperaatioissa on tullut selväksi myös se, että lankaa on liikaa lankaa ei ole liikaa, mutta säilytystilaa on aivan liian vähän ;)

Mitään ihmeellisiä juttuja en ole ehtinyt siis tekemään. UFOralli lienee nyt hetkeksi ohi, kun aloitin itselle sukkia ja pienen pojan paitaa, joka on tilaustyö, ja joka täytyy saada alta pois ennen muita kuvioita.
aloitettuja 1 aloitettuja 2

Kiitos vielä kaikille huivikommenteista :)

Nothing worth mentioning going on. We're moving, so I am busy organizing and selling and throwing away all sorts of stuff that's been piling up in our closets for the past two years. I started a few projects, and worked on an UFO (the first pic, of a cross-stitched runner), but haven't finished anything yet.

2 comments:

Emma said...

Tämäkin työn alku näyttää hyvältä ja mielenkiintoiselta.

jaanaL said...

eräs tietty liina näyttää oikein hyvältä samoin kuin tennispalloja syövä koira, kiitos :-)