Kotona

Tultiin viime yönä kotiin.
kotona
Matkamittarissa lisää 5742,7 km, joista viimeisenä päivänä 1694 km. Auto parkkeerattiin talliin aamukahdelta, ja matkamiehen simmua painaa vielä uupumus. Kameroihin oli näppäisty toista tuhatta kuvaa, joista huomenna ensi viikolla joskus parhaimmat näytille blogiin.

Nyt pyykinpesuun.

5 comments:

Anonymous said...

Tervetuloa takaisin meidän seuraan :)

makepeace75 said...

WB. :o) Kunnioitettavat kilometrit.

www.millam.vuodatus.net said...

Kiva olla kotonakin :) ja matkakuvia tietysti odotellaan mielenkiinnolla ;) ei stressiä

kuumakalle said...

Miksi Viivin nimi on Viivi, ja miksi hää on automaatti???

Tuulia said...

kuumakalle: koska meillä oli ennen kaksi Passattia (tätä uudempaa mallia), ja niistä sen toisen, nyt jo myydyn auton, nimi oli Wagner, ja tämä mun auto on Viivi.

Farkkupassat on harvinainen malli täällä jo ylipäätään, ja toisaalta manuaalivaihteiset ovat myös, ja manuaalivaihteisen farkkupassatin löytäminen on aika tuskaa. Viivi käveli meitä vastaan, oli halpa, ja sattuu olemaan neliveto, joten ei ollut väliä, onko se manuaali vai ei. Toisekseen, en edes tiedä, tehdäänkö tätä 3.6L V6 -versiota (joka Viivi siis on, ei 3.2L) manuaalilla.

Talouden toinen auto on nykyään GTI Golf, joka on kyllä manuaali, mutta manuaali-GTI:nkin löytäminen oli aika tuurissa. Autoliikkeen pihassa taisi olla parisenkymmentä GTI:tä, joista Karvajalan GTI oli ainoa manuaali.

Amerikkalaiset vierastavat manuaalia kaiketi, tulihan Cadillaciin ensimmäinen manuaalilaatikko ikinä vasta hiljattain. Ja koska suomalainen autokoulujärjestelmä puuttuu, opitaan täällä ajamaan yleensä automaatilla, ja automaatteja kun on suurin osa myydyistä autoistakin, niin manuaaleja ei mene kaupaksi, ja niitä ei tuoda maahan/valmisteta kovin paljon.