Red Dragon

We now return to the National Knitting Stadium, known as The Lair, where we have seen a lot of emotion in the past few days. The competition is still not over, but we have some evidence of progress.

Takaisin Kansalliselle Tikutteluareenalle, joka myös Luolana tunnetaan. Areenalla tunnelma on ollut parin päivän ajan varsin piukka. Kisa ei ole vielä lähellekään ohi, mutta voimme näyttää jo pari kuvaa kisan edistymisestä.
red dragon in progress 1
Our Ravelathlete thanked everyone for their support, and wants everyone to know it means a lot to her. She's been knitting avidly, although her start was somewhat of a miss. The judges frowned when she had to restart, but now she's off to a good start and looks like Team Seattle may expect a medal from this event.

Ravelatleettimme kiittää kauniisti tuesta ja kommenteista. Tikuttelu on ollut ahkeraa, joskin alku oli suorastaan surkea. Tuomariston ilmeet olivat mieleenpainuvat kun neulojamme aloitti puikottelun uudelleen alusta, mutta sen jälkeen meno on ollut ripeää ja näyttäisi että Team Seattle voi odottaa tästä koitoksesta mitalia.
red dragon in progress 2
Competition is very hard, and our athlete has regained her vigor with the help of some old vine Zinfandel, but does say the miss in the beginning might have something to do with that. Her progress looks good, but the finishing line is still a long way ahead. We'll see what the judges say on her progress. Keep your fingers crossed there at home, while the competition continues here in The Lair. Back to you, Bob!*

Kilpailu Luolassa on äärimmäisen kovaa, ja urheilijamme tankkaa kisavoimia Zinfandelin voimin, joskin tankkauksessa saattoi sattua arviointivirhe kisan alussa. Kisatyö näyttää edistyvän hyvin, mutta matkaa maaliin on vielä paljon. Seuraamme tuomariston arvioita työstä tarkasti. Pitäkää sormet ja varpaat ristissä, kisa jatkuu täällä Luolassa. Takaisin kisastudioon!

Yes, it's the beginning of my shawl, and it finally has a proper name. I call it the Red Dragon, although it doesn't have very much to do with dragons, except for the color. It reminded me of China and dragons, hence the name. The design is my first triangular lace shawl, and so far it looks good. I haven't made too many mistakes (except for the Zinfandel), yet. It looks like I might be able to finish this in time.
*It seems all sports commentators are named Bob Something-or-other.

Huivin sain aika hyvään vauhtiin, vaikka alku menikin jo kerran purkuun. Huivin alulla on jo nimikin, Red Dragon, vaikka aika vähän tällä on lohikäärmeiden kanssa tekemistä jos ei väriä ota huomioon. Siitä tuli mieleen Kiina ja lohikäärmeet, siitä nimi. Tämä on mulle ensimmäinen kolmiohuivi, ja ainakin omaan silmään näyttää ihan mukavalta. Kovin montaa mokaa ei vielä ole sattunut (viini poislukien), joten eiköhän tämä ajoissa valmistu.
Edit: Niin, kyseessä on ensimmäinen itsesuunniteltu kolmiohuivi. Kolmiohuiveja on muuten takana useampi, mutta ekaa kertaa suunnittelin huivin itse.

14 comments:

Zhenya said...

Rah, Rah, Team Seattle — GO TEAM!

iona said...

whatta? ensimmäinen kolmiohuivi? sun piti olla jo kaikennähnyt ;)

anNu said...

Langan väri on kaunis, eläväinen, upea. Olet syystäkin ylpeä aikaansaannoksestasi

särmä said...

Mielettömän väristä lankaa!

Mun piti kommentoida sitä edellistä postausta jo, mut iskän nettikännykkä ei päästäny mua tähän kommenttilootaan alkuunkaan. Nyt kotoa onnistui sitten:)

makepeace75 said...

Kauhiaa kannustusta täältä. Mutta mitä ihmettä, etkös sä oo tehny Swallowtailin tai FBS:n? Ja Revontulen nyt ainakin! Sullon kisademe! :DD

Anonymous said...

Neulontaviini... puhut asiaa! :)

Annelie said...

It's so gorgeous! I'm really looking forward to pictures of the FO.

Tuulia said...

iona & MP: Vissiin dementia joo. Piti sanoa että ensmäinen ittesuunniteltu kolmiohuivi :D

Tiina said...

Hyvältä näyttää, eikun vaan jatkamaan

Matleena said...

Osaapa olla ihanan näkönen lanka! Pääsispä hiplaamaan. :-D

Annika said...

Holy God, that yarn is GORGEOUS!!!

knitting dragonfly said...

How perfect, the name and the color. It is so pretty.
Vicki

Agnes said...

This is absolutely gorgeous! You dyed and spun them yourself! Wow! Are you on the road to opening your own handspun shop too? Just saying ...

Soile said...

Mä tulin taas tänne kassomaan tuota sinun lankaasi. että 113 grammaa ja liki 800 metriä...voi voi minun pikku rassukoitani joiden mitat taitaa olla toisinpäin. siis 113 metriä ja 800 grammaa.