Vigorous Knitting but Very Little to Show

I have proof. I have been knitting.
angora sweater
I need this finished by Thursday, and it seems I'll make it. I still need to knit some 8" for the body but the sleeves are done - finally. I knitted both sleeves twice until I was happy with them. This yarn scares me endlessly. It was really expensive, so I want it to be perfect, but it also has so much character and elegance, so it needed the perfect design to bring out the best in the yarn. I hope I achieved that. Luckily, the yarn doesn't seem to mind ripping and reknitting. I hope I have pictures of this soon, it's been a joy to work with.

Olen mie neulonu. Neuloin angorapaitaan hihat kahdesti, per hiha, nyt ne alkaa olla aika hyvät. Vartalosta uupuu parisenkymmentä senttiä, joten eiköhän tämä valmistu määräaikaan (torstaina) mennessä. Lanka, Elsebeth Lavold Angora, on ollut aivan ihanaa neulottavaa, mutta mallia on säädetty, koska Kallis ja Arvokas ja Kaunis Lanka vaatii Täydellisen mallin ja niitä ei synny ihan noin vaan. Näyttää toistaiseksi lupaavalta, ja onneksi lanka ei ole moksiskaan purkuoperaatioista, joten säätää on saanut rauhassa. Kuvia tästä heti kun sää on muutakin kun masentavan harmaa.

6 comments:

Maud said...

Lanka näyttää ihanan lämpimältä! Lähteekö siitä paljon irtokarvoja?

Tuulia said...

maud: Siinä on 60% angoraa, kyllä se aika kovasti karvaa. Tosi lämmin se kyllä on, ja pehmeä, mutta mustien housujen kanssa ei oikeen voi pitää :D

Chris Tolomei aka alicethelma said...

The white color is lovely. Good Luck on finishing in time.

KristiinaS said...

Eihän se lentokone osunut teidän naapuriin? Hui.

Tuulia said...

Kristiina: Ei osunu meille, ei olla ennää San Diegossa :)

PR said...

Ihanan pehmoisen näköistä. Ja sopii tuo värikin mun tunnelmaan, kun täällä K-pohjanmaalla satelee lunta :)