lisaa kuveja, kun paasin vauhtiin



Noniin, ja toinen kuva. Tassa siis Inarille (sisko) valmistunut tyyny, johon kankaista naytteet. Tyyny ei siis ole viela valmis, pistelyjuttu on :)

Muuten oli hauska tehda mutta aidalle noi puolikkaat ja 1/4-pistot on ihan hirveita. Ja noiden hahmojen taustat oli tosi ykstoikkosia tehda. Muuten aivan olivat lystikkaita :)

Asiasta yhdeksanteen: aamulla herattiin *maanjaristykseen*. No, yks ollaan jo koettu, aamuneljalta toukokuussa heratti 3,9 richterin jaristys. Tama oli n. 100 km:n paassa, siella oli jyrissyt 5,4:n edesta, mutta meilla asti tuntui vain pikkuisen. Herattiin lahinna ikkunoiden kilinaan (ikkunat ovat kiinni lahinna hyvan tahdon voimin, kun eihan taalla tarvitse niin kovasti eristaa, ja ikkunat taytyy irrottaa [!!] paikaltaan pesua varten). Edellisen kerran paukkui ovetkin, mitaan ei ole mennyt viela rikki :) Ei niissa jaristyksissa juuri pelattavaa ole, jos eivat ole ihan 5-6 richterin asteikolla. Sitten voi jo hajota jotain :) Jaristys muuten tuntuu lahinna silta kuin iso rekka ajaisi likelta ohi. Aani on samanlainen, ja tuntuu sellaiselta tarinalta. Varmaan monta jaristysta on mennyt ohi, kun niita voi luulla havittajakoneiksi (taalla on armeijan tukikohta lahella, lentelevat joka paiva yli) tai ihan tavallisiksi rekoiksi (me asutaan kahden ison moottoritien risteamiskohdan likella).

Tama San Diegon pohjoisosien geologisista toiminnoista talta eraa. Taalta voi katsella lisaa, paivittavat kai joka paiva :)

No comments: