Melkein joulu :)

Nama tulivat tanaan:

herrschnersin paketti

Paketista loytyi siis viisi ohjetta, joista kylla kauheasti tekisi mieli aloittaa joku. Ehka synttarilahjaksi itselleen vois aloittaa vaikka tuon tiikerin? :) Siita tulee vaan hervottoman kokoinen, 14 ct:lle taitaa tulla n. 50 x 55 cm. Eika mustaa aidaa noin isona kappaleena loydy mistaan, olenko siis pakotettu tilaamaan jalleen nettikaupasta? :) Voisi sen tehda valkoisellekin, mutta sitten se valkoinen saattaa paistaa lapi, ja pistelya on enempi. Ihan kuin mallissa ei muutenkin olisi, pistoalueen koko on 288 x 300 pistoa. :O

Ennen tiikeritaulua arvelisin naiden tuhoamisen olevan akuutimpaa:
fuegot
Mitka varit! Oikealla oleva on melkein vaaleanruskeaa (varin piti olla "kulta") mutta tuo miellyttaa itse asiassa silmaa enemman kuin sellainen keltainen. Ja tuo sininen.. Ei ollenkaan sellainen hempea poikavauvan sininen vaan sellainen vaaleanturkoosiin taittava, jossa on seassa vihreita haituvia. Fuegossa on 80% mohairia ja 20 % villaa! Siita teen ainakin itselle yhden kolmiohuivin, nyt pitaisi vaan malli paattaa. Arvelisin etta pitsineuleesta tulee kiva, kun puikot vaihtaa vyotteen 3-4 mm:sta 5:een. Tai 4,5 milliin. Molempia lankoja on se 200g.

Taytyy ne tuhota, ennen kuin erehdyn tanne. Tattis neulontalistalaisille vinkista, talven pimeiksi taytyy huopuvat villat tilata niin se duffelikin edistyy :) Sita ennen on era Pirtin villoja puikoille pyrkimassa, harmaasta kampalangasta tulee pitka villatakki. Luulis 1400 g lankaa riittavan. Lopuista tulee varmaan sukkia. Niiden kaveriksi on viininpunaisen huivin, puna-oranssin Sohvin isosiskon ja Sohvi 2:n (valkoinen) langat tilattu. Ranne taitaa olla entinen naiden jalkeen... ;)

Siispa puikkojen pariin. Hamstraaja palaa sorvin aareen, paivityksia jalleen huomenna :)

2 comments:

Anonymous said...

Voi Tuulia sun kanssa:)Ihana lukea naita sun juttuja taalla Suomessa.Tyotki sujuu hymyssa suin kun heti aamusta lukasee sun jutut. Olet kasityolaisen taivaassa, ainakin silta tuntuu, taalla koneen aaressa ahertavalta. Nykyaan kun ei ehdi mitaan paljon tekemaan, kun tuo aika vaan menee toissa ja opiskeluhommissa. Vaan jospa sita sitten taas viikonloppuna kerkeisi jotain tekemaan.

Siulla noita malleja ja ideoita tuntuu riittavan, joten kehtaanko mie ennaa siulle taalta mittaa lahettaa... vaan taijatte kereta tanne Suomeen ennenku mie saan mitaan postin kuletettavaksi.

Btw, oletkos aatellu laittaa sille ihanalle geishalle (se pyorea)kaveria? Ainaki www.crossstitchusa.comin sivuilta loytyy sellanen sounds of the orient - taulu, joka saattais sopia kivastikin kamuksi. Ja niin , se ihanan ihana siperiantiikerit -taulu on anchorin kamaa, joten taalta pohjolasta sita on vaikea loytaa, ainakaan mulla ei ole se onnistunut. Lieko sulla parempi onni sielta kasin.

Ja aivan ihania lankoja... sormia syyhyttaa itellakin.. - ristipisto -Leena Oulusta -

Tuulia said...

Hei Leena! Ihana kuulla pitkasta aikaa! Ja kylla taalla ainakin seitsemannessa taivaassa ollaan, paljon on projekteja kesken. Ja paljon mielessa... Se Sounds of the Orient on muuten ihana! Taitaa Dimensionsia olla sekin, niiden toista loytyy mun suosikit..

Paas sahkopostiakin tuleen, niin kuulen kuulumisia. Lentoliput on jo, joten aletaas suunnitteleen vaikka shoppailukierrosta Oulun putiikkeihin! :)