"Vanha konkari"

Grr, grr, grr. Blogger kadotti edellisen postin!

No, eipa siina mitaan kauhean viisasta ollutkaan. Lahinna raportti viime viikosta toissa, kiiretta on pitanyt, ja uutta opittavaa on tosi paljon. Tyokaverit osaa nimenkin sanoa melkein suomalaisittain, paitsi etta yksi aloitti sanomisen Juliaksi tanaan ja muut jatkoivat joten saapa nahda olenko Julia vastaisuudessa :) Kaupassa on kaynyt 4 suomalaista ja yksi puoliksi suomalainen, joten valilla on saanut vaihtaa kielenkin :) Tanaan laitettiin sulkemisen jalkeen 6 hengen voimin reilu tunti ihmisten hyllyihin vaarille paikoille jattamia tavaroita ja palautettuja tavaroita, josta jai ainakin mieleen se, etta vastaisuudessa palautan itse kaikki hyllyyn, mita en jostain syysta haluakaan, ja oikealle paikalle, enka mihinkaan vaaraan paikkaan. Sen verran raivostuttavaa on nimittain etsia niita tavaroiden oikeita paikkoja.

Muuten on ollut ihan mukavaa, paitsi etta apua saa tyokavereilta vahan heikosti, kun ne olettaa etta mie osaan kaiken, ja etta ei ollut aikaa tutustua isoon kauppaan rauhassa, etta tietaisi missa kaikki on. Eli viela olen vahan H. Moilasena mutta en ehka enaa pitkaan :)

Asiasta kolmanteen: torstaina naapurin rouvat jarkkasi yllarikahvit vanhenemisen vuosipaivan johdosta, ja sain samppanjaa ja askartelukaupan lahjakortin. Se tuli jo kaytettyakin... ;))

Lauantaina shoppailin aamun ja iltapaivan istuin Karvajalan kanssa autokaupassa. Karvajalka sai uuden lelun, ihan ikioman, eika meilla ole enaa autolainaa :) Illalla kaytiin syomassa ja join hiukkasen viinia lampaankoiven kera ;)

Kasitoita en ole saanut kamalasti tehtya, swappijutut alkaa olla tehty eli ne saadaan ehka keskiviikkona postiin, kun on vapaapaiva. Muuta en ole tehnytkaan, illat on menneet siivotessa ja siivotessa ja...

Mista tulikin mieleeni, paivitysta jalleen piakkoin, nyt on mentava siivoamaan ja nukkumaan, etta aamulla on taas hehkeana tama kassaneiti :)

1 comment:

Susanna said...

Onnea uuden työn johdosta!

Tilasitko muuten ikänä hahtuvaa sieltä elann.comista? Olisi kiva tietää kummoista se on.