Ristus. Tata en ois uskonut: Blogilistan etusivulla on lista luetuimmista blogeista. Mun blogi oli siella hetken :)

Sitten tajusin, etta blogihan paivittyi, kun muutin asetuksia. Haamu siis. Lukijoita on petetty. Jotain on puserrettava, ettei ne loputkin kaksi lukijaa katoa ihan kokonaan. ;)

Paiva oli varsin tapahtumakoyha noin kasitoiden suhteen. Istuin vapaapaivaa viettamassa naapurissa kahvilla ja sitten toisella kaverilla kahvilla. Illalla tuhosin vain 100 g lankaa, kyseessa se turkoosi huopuva merino (josta ei taida olla kylla kuvaa), ja tulossa on Sohvi-mukaelma. Tein sen vaan siksi, etta naen, huopuuko nuo varit eri tavalla. Salaneuletta varten teen siis tutkimuksia. Laitan tutkimusten lopputulemat huomenissa kuvakollaasina. (Muista ottaa mitat laukusta ja mallitilkuista. Helpottaa suunnittelua.) Ainakin yhdessa suhteessa lankakokemus oli positiivinen: bambupuikot eivat ole turkoosit!

Laukkua neuloessa vaijyin muuten Everybody Loves Raymond-sarjaa. Hoksin, etta Marien keittiossa roikkuu melkein samanlainen patalappu, kuin se, mita olen itse viimeksi vasannyt. Siina vaan oli 9 neliota (3 x 3 siis), eika ollenkaan sita keskella olevaa yhtenaista osaa, kun mun lapuissa on reunoilla aina 4 neliota/reuna (yhteensa 12) ja keskella iso yhtenainen osa. Muuten olivat samanlaisia. Ehka taytyy tehda omien lappujen kaveriksi tuommoinen Marie-lappu! Juolahti siina sohvanmutkassa myos mieleen, etta kelpaiskohan se patalappu ohje Ullan jouluekstraan? Sen kerkiais viela joulupakettiinkin ehka vasata (jos ohje julkaistaan ajoissa), kun ei siihen mee paria iltaa enempaa. Ja niilla saa anopilta monta lisapistetta, jotka on avuksi, kun vuoden aikana kummiskin tulee sanomista siivoamisista ja lastenkasvatuksesta ja kaikesta. ;) No, saa nahda, taidan tarjota sita sinne Ullaan, jos huolivat. Kun ei ne ole neulotut. Minusta siella on kylla ennenkin ollut virkattuja juttuja.

Janna miten neulonnan uudelleenloytamisen myota alkaa katsoa telkkariakin eri tavalla. LOTR:ssa muuten Pippinilla on ihq huivi siina, kun ne kulkee siella eramaassa Konkarin kanssa. Suoraan 70-luvulta, varit ovat maanlaheiset. Tres chic, etten sanoisi. Ja Pippin on viksu jamppa kun silla on huivi siella lumessa ja viimassa. Voi saada kauhian lentsun, jos ei ole huivia.


Laukkua vasatessa muuten ranne sanoi "poks". Kuului vaan haijy napsahdus, ja nyt on Kipu keskellamme. Neulottu liikaa, epailisin. Huomenna on siis pistelypaiva. Ja huovutuspaiva!

No comments: