En mie sit neulonu. Tein muutaman keran Knitpicksin langoista ja siita itsevarjatysta vaaleanpuna-lilasta.

Yhden mallitilkunkin tein:

mallitilkku merinosta
Tata ei tehty muuta kuin huopumiskokeilua varten. Ja tiheyksien laskemista varten. Naita vareja tai tata yhdistelmaa ei tulla nakemaan missaan muualla :)

Ja varjasin vahan lankaa:

varjays 10

Aivan taydelliset varit! Lila on Kool-Aid Grapea ja tekstiilivaria (sinista), punainen on Kool-Aid Cherrya, oranssi Orangea, turkoosi Wild Berrya (oli tullut kauppaan) ja vihrea Limea.
Varien vaihtumiskohdassa on nahtavissa joitakin Ydinjate-elementteja, mutta ei hairitsevassa maarin. Mun taytyy varmaan perustaa itsevarjattyja lankoja myyva putiikki - Toxic Waste Inc.
Juu.

Vapise, Noro.

7 comments:

Anonymous said...

Tuli tässä mieleeni tuo ydinjäte ja sen väri... Jotenkin olen aina ajatellut sen olevan likaisen harmaata, mutta oikeastaan kyllä semmoinen ärhäkän VIHREÄ on parempi. Sehän on ironinen väri, ydinjäte on kaikkea muuta kuin VIHREITÄ arvoja puolustava asia...

päivi said...

Ihania värejä!!! Mä tahdon kans kool-Aideja..en vaan nyt saa mistään ku ei oo visaa eikä menoa -Helsinkiinkään arkipäivänä niin et kaupat olis auki:( Täytyy elää toivossa et jonain päivänä vielä joskus!!! :D
Mä oon kade

Tuulia said...

JaanaL: ei mulla ole mitaan hajua minka varista ydinjate vois olla, tuli lahinna Simpsoneista mieleen se Homerin patukka (se mika silla on siina alussa mukana) siita varista ja paadyin siihen nimeen ;) Itse asiassa toi vihrea on tasmalleen samaa vihreaa kuin niissa sulle tulevissa sukissa, mutta se ei nayta niin hurjalta, kun sen kaverina on muitakin raikkaita perusvareja.

Tolla Ydinjate-elementilla tarkoitin sita, etta varit peittyivat toistensa alle ja sekoittuivat, jolloin vihrean viereen tuli sellaista lilanruskeaa ;)

Katoin muuten niita sukkia yks paiva kuvasta uudelleen, ja taytyy myontaa, etta ne on aika hauskat :)

Paivi: ei mullakaan ois tullut tota kokeiltua, jollei kaupan hyllylla noita pusseja olis. Olen liian laiska tilaamaan mistaan :) (Taaltahan niita saa jos tarviit, laita spostia. Eikohan ne kool-aidit jarjesty.)

Makepeace75 said...

Hieno värjäys! Upeat värit. :o)

Anonymous said...

Mä voisin tilata sitä koiran oksennuksen väristä lankaa!!! Pistähän pystyyn yritys... Ja nuo nimet on ihan ehdottomia!!! Koiran oksennus ja ydinjäte!! JEE!!!

tikru said...

Tuo näyttää jättiraidalle :)
Novitalle kilpailija

Tuulia said...

MP: tattis :)

Riitu: juu, tilausta vaan tulemaan ;))

tikru: jaa, enpa tullut ajatelleeksi. Koitin lahinna tavoitella Isoveli Coloria ;D