Vuoden ekat silmukkamerkit syntyi illalla:
silmukkamerkkeja 4

Naissa miekaan en voi menna pieleen :) Noiden kippurakarkisten taivuttelu vaati kylla vahan harjoittelua.. Noi vihreat sylinterimalliset helmet on todella hankalia kaytettavia, en oikeen keksinyt niille muuta kayttoa. Tuo musta timantinmallinen helmi on itse asiassa sellainen musta, joka kiiltaa eri vareissa (mikahan talle ois oikea termia?). Naista kaunein on kuitenkin toi vihrea alhaalla oikealla, siina on kaytetty Swarowskin helmia.

Magda on edistynyt siihen asti, etta saan yhdistaa hihat runkokappaleeseen. Neuletiheys on erilainen hihoissa ja rungossa, mutta en todella ala purkamaan alaosaa. Siina on yli 150 kierrosta ja 320 silmukkaa, joten ei toivoakaan purkamisesta! Neulon loppuun ja pingotan, jos siita saisi ihan pidettavan. Sitten sekin menee Kool-Aid-kylpyyn, taytyy olla siis hyvin varovainen :)

Eilen varjatty vihrea-ruskea lanka on melkein kuiva, joten Magda-session jalkeen sen saa keria ja alkaa neulomaan. Laitan kuvia valmiista tuotoksista viimeistaan viikonloppuna.

Tilasin Knitpicksista lisaa lankaa: sukkalankoja ja niita varjattavia. Kokeilen uudestaan jos saisin sellaisia vareja kun haluan ja ilman huopumista :) Olikohan mulla eilen oma 13. paiva perjantai niiden lankojeni kanssa? Ainakaan tanaan ei ole viela mikaan mennyt pieleen. Jos ei sitten kahvinkeitto mene ihan kokonaan metsaan... ;)

1 comment:

Meeri said...

Musta helmi on AB eli Aurora Borealis-käsitelty.