Hän on täällä tänään!

vekalaatikko
veka vyyhdinpuu
Veka Vyyhdinpuu!

Veka on puinen vyyhdinpuu, joka asettui meille asumaan tänään. Vekan työnkuvaan kuuluu pidellä vyyhtejä ja kärsivällisesti odottaa, kun Askartelija purkaa sotkeutuneet vyyhdit. Vekan paras kaveri on kerijälaite Eka (Brokeback-vuoren hemppoja, epäilen ma).

Meno on hurjaa, kun Vekalla on vauhti päällä:
veka touhussaveka touhussa 2

Veka on myös valokuvauksellinen:
vekan varjo

Vapaa-aikanaan Veka verhoutuu Merinosilkkiin:
veka vastaan merinosilkki 2veka vastaan merinosilkki

Kuvauksissa ei vahingoitettu Vekaa eikä merinosilkkiä. Merinosilkki on muuten vaan vaikea luonne. Eka ja Veka ottivat siitä mittaa ja pieksivät merinosilkin kuus-nolla. Merinosilkki on muuten just niin hirveä kerittävä kun urbaanit legendat kertovat. Väri ja hohto ja tuntu on kuitenkin niin upea, että se täytyy saada pian puikoille. Merinosilkistä kiitos Hasbulle! (Kuvailen alpakkalaumaa huomenna, kun valoa jälleen on.)

Louhin ohjeen suhteen tilanne on se, että jos saan luvan piirtää mallineulekaaviot omaan kaaviooni, niin teen ja julkaisen ohjeen. Pidän teidät ajan tasalla.

5 comments:

Anonymous said...

Onnea uusille perheenjäsenille!

Mä oon tullut siihen tulokseen että Merinosilkiltä pitää ottaa ensin luulot pois, sitten se käyttäytyy hienostuneesti. Mutta jos sen antaa päästä niskan päälle jo aluksi niin kaikki on menetetty. *neuloo Icarusta yksinkertaisesta merinosilkistä...*

Anonymous said...

Minulle jäi ikuiset traumat kahden merinosilkkivyyhdin kerimisestä käsin. Siinä meni päiviä ja se oli kauheaa. Enää en luopuisi omista Ekasta ja Vekasta.

Tiina said...

Heh, merinosilkki taipui kauniisti kerälle mun omilla ekalla ja vekalla. Kun ostin ekan vyyhtilangan, ostin melko pian sen jälkeen nuo vekottimet, mun kärsivällisyys ei millään riitä kerimiseen ilman.

Toi Louhi-takki on upea! Kyllä olet todella jaksanut pitkään tuota puurtaa ja kyllä se kaiken sen arvoinen olikin.

Anonymous said...

Jalosukuinen on tuo teidän Veka. Meillä on asustanut jo 80-luvun lopusta maatiaisrotua oleva serkku, jolla on metallijalka. Ei ollenkaan noin fiinin näköinen.

Merinosilkiltä kuuluu todellakin ottaa luulot pois. Se tarkoittaa sitä, että kaikki sotkut täytyy selvittää kärsivällisesti vaikka siihen menisi ikä ja terveys...

Louhi-takki on todella hieno! Olet osoittanut sen kanssa sellaista päättäväisyyttä ja kärsivällisyyttä, että merinosilkin ei enää luulisi hermoja rassaavan!

Anonymous said...

Apuva.. Mulla on kanssa sitä himputin Merinosilkiä -eikä suinkaan nuita apuvekoja ja ekoja. Kääk, hilfe! :D