Kirjekuoria

Stitched mail-art -listan laulu- ja runoaiheinen vaihtokuori matkasi Hollannista meille 6 viikkoa. Ehkä se tunsi olonsa yksinäiseksi, koska se tuli samaisen listan kelttiaiheisen kuoren kanssa yhdessä nipussa:
anken ja leonan kirjekuoret

Anke oli valinnut teemaksi Abban. Anke oli kirjonut kuoreen Abban viisun Thank You for the Music sanoja, ja Elviksen, sekä lintuja, jotka laulavat. Lentopostimerkit ovat osa nuotteja, samoin varsinaiset postimerkit. Takapuolella laulaa uhkean sorttinen nainen :) Anke oli kuoreen sujauttanut nuottivihkon ja Abba-kortin sekä sanat kyseiseen viisuun kokonaisuudessaan.
ankes envelope frontankes envelope back
anke goodies 2 anke goodies

Leonalta sain kelttiaiheisen kuoren, jonka toisella puolella oli dramaattinen musta-punainen-kuvio, ja toisella puolella ihania nappeja ja pitsiä. Leonan kuoren tekstit ovat muuten kokonaisia ristipistoja yhden langan yli - todella kaunista jälkeä! Itsellä ei taatusti hermot taikka näkö piisaisi noin hienoon pistelyyn. Leonan kuoressa oli teetä, ihanaa DMC:n pellavalankaa ja pieniä neuloja pistelyyn.
leonas envelope front leonas envelope back leona goodies
leonas envelope detail

Itse pistelin laulu- ja runoaiheisen kuoren Tuulalle. Oli tosi vaikeata keksiä aiheeseen sopivaa runoa (musiikin päälle mie polonen ymmärrän hyvin vähän), mutta Tuulan blogista löysin johtolangan. Tuula pitää Nalle Puhista ja erityisesti Ihaasta, joten koitin valita Ihaa-värejä ja aiheeseen sopivan runon.
tuulan kuori edestätuulan kuori takaa

Kelttikuori meni Marialle. Tätä oli hauska pistellä, käytin toisella puolella DMC:n muliinilangan sävyä 781 ja toisella puolella uusia pätkävärjättyjä lankoja, joissa liu'ut ovat huomaamattomia ja sävyt pelaavat kivasti yhteen. Kelttiaiheiset napit olivat löytö :)
celtic kuori edestä celtic kuori takaa

I got two envelopes in the mail today! Anke's envelope took 6 weeks to arrive from the Netherlands, but it was worth it! Her songs and poems mail-art, with Abba theme, is very pretty and clever! I also received Leona's dramatic Celtic mail-art envelope. I was astonished by the intricate and beautiful stitching. Thank you, Anke and Leona!

6 comments:

Anonymous said...

Upeita kuoria olet saanut ja pistellyt! Nuo löytämäsi napit ovat kyllä piste i:lle - ihanat!

Makepeace75 said...

Wau, kaikki kuoret ovat tosi hienoja. :o) Etenkin tuo saamasi punamusta kelttikuvio on mieleen.

Mukavaa juhannusta!

Anonymous said...

niiiin kauniita kuoria!

Anonymous said...

Aurinkoista Juhannuspäivää!
Toivottavast siellä sää suosii, tääl Suomes aurinko porottaa melkei pilvettömält taivaalt =)

Emma said...

Kauniita kuoria olet saanut ja pistellyt.

Ulla said...

Wau! Aivan ihania kuoria olet saanut ja lähettänyt.