Dragon Shawl

We're very proud, once again. There's a new pattern in The Lair, for the Dragon Shawl.

Luola ylpeänä esittelee uusimman ohjeen, Dragon-huiviin.
dragon full 2

I finished my third shawl with this pattern, and it turned out really beautiful. It has been finished for a few days now, but there hasn't been enough light to photograph it.

Kolmesti olen tämän tikutellut ja tykkään kovasti, vaikka itse sanonkin. Yllättävän nopea tätä oli neuloa, edellisen tein 4 päivässä ja tämän, vähän isomman, vajaassa viidessä. Valo piisasi vasta nyt kuvaamiseen asti.
dragon frontdragon back
This particular shawl was knitted with KnitPicks Sock Garden in Daffodil. The original color was.. loud. Let's just say it was better overdyed.

Lanka on mielenhäiriössä hankittua KnitPicksin Sock Gardenia. Nakkasin ennen pingotusta väripataan, ja tykkään kovasti syvän tummanruskeasta sävystä (jota ei ole toivoakaan saada kaapattua kuvaksi asti). Alkuperäinen väri oli suorastaan räimeä. Uusi väri on kovasti paljon parempi!
rust dragon predyeing

preview
Click picture above to enlarge for a preview of the first pattern page. This shawl pattern is modular, which means it can be knitted to desired size with almost any yarn. Finished shawl size depends on the yarn and needles used. The pattern is in PDF form, and includes charts.

Kilkkaa isommaksi, kuvassa näkyy ohjeen ensimmäinen sivu pienennettynä. Dragon-huivin ohje on modulaarinen, toisin sanoen sen voi tehdä mistä hyvänsä langasta haluttuun kokoon. Tein ensimmäisen näistä pitsilangasta, kaksi viimeistä paksummasta, fingering-paksuisesta langasta. Puikkokokoa ja toistojen määriä vaihtamalla huivista saa haluamansa kokoisen. Ohje on PDF-muodossa ja sisältää kaaviot.

You can get a copy of the pattern through Ravelry or by clicking the button below.
Ohjeen saa omakseen Ravelryn kautta taikka suoraan napin takaa:

I have done my best to bring you a top-quality pattern, but if you notice a problem, please let me know. Thank you for your support!

Olen koittanut tehdä parhaani ettei tässä olisi mokia, mutta jos sellainen seasta löytyy, olisin kiitollinen jos ilmoittaisit siitä (sposti profiilissa). Luola kiittää kiinnostuksesta jo etukäteen!

10 comments:

MariL said...

Hieno huivi!

Tarja said...

Tosi kaunis!

Mulla on ollut ilmeisesti sama mielenhäiriö ja kaapissa on tuota samaa pääsiäisräikeätä Sock Gardenia. Tarviikin antaa sille värikylpy. Kuinka paljon huiviisi meni sitä?

Tuulia said...

Mari, kiitos!

Tarja, kolme kerää eli 150g. Siitä sai noin 190 cm x 100 cm huivin viitosen tikuilla.

Pami said...

Voi, miten kaunis tuokin huivi on! Olen etsinyt ohuelle langalle, Merinosilk, ohjetta, että voisin kesäksi neuloa, mutta on niin monta ihanaa huiviohjetta!!! :-)

Anonymous said...

Kaunis huivi. Täytyy perehtyä tuohon paypal-maksamiseen;)

Eija said...

Kaunis huivi.

Makepeace75 said...

Ihanainen Lohis. :o) Tyydyn ihailemaan: olen viimeinkin tajunnut, ettei mun puikoilta taida kolmiohuiveja suoltua.

Marika said...

Todella kaunis huivi !! Ja hiano nimi. ;-)

Anonymous said...

Hei!

Olen vasta hiljattain innostunut neulomisesta ja sinun blogista on ollut paljon hyötyä. Nyt on tekeillä nuo vaaleanvihreät merinosukat, tosi kiva malli ja onnistuu vaikka ei olisi niin paljoa vielä neulonutkaan. Ommellut olen jo kauan vaatteita meidän tyttöperheelle mutta tää on uus aluevaltaus. Mukavaa alkanutta vuotta sinne!

Jane & Jade

Heli S. said...

Hieno huivi, ja pakko oli tulla kommentoimaan, että ensimmäisessä kuvassa se näyttää ihan rauskulta, rauhallisesti lipuvalta ja vaaralliselta :D