Enpa ois uskonut:





Which flock do you follow?

this quiz was made by alanna


Ihan kuin mie oisin joku puiden halaaja. No en todella. (Mista lahtien hipit on kuunnellu Metallicaa tai varjailleet lankoja? No, ehka varjanneet lankoja mutta ei semmosta hippia olekkaan, kuka Metallicaa kuuntelis. Ja mie kuuntelen. Ja Rammsteinia. Niin.)

Takaisin normaaliin: Sporttitakki on valmis, pienta modifiointia kaipaa saumat. Huomenna kuvia, kun hovikuvaajani Karvajalka palaa ahertamasta koodiensa kanssa. Aattelin sita vanhaa sananlaskua keskeneraisten toiden nayttamisesta mielenterveyspotilaille ja esimiehille, ja paatin, etta laitan sitten valmiista takista kuvan. Etenkin kun viikonloppuna taa kone taas paatti ottaa omaa lomaa, ja koneella ei sitten olekaan notkuttu moneen paivaan. Kuvia siis myohemmin. Tosi tyytyvainen kylla olin, kun se noin nopeasti valmistui, taisi menna alle viikko jos en vaarassa ole. Taytyy ehka tarkistaa aiemmista posteista. (Sama paa kesat talvet.)
Lankaa tahan tekeleeseen meni n. 500 g, ja nyt ois vajaat 400 g notkumassa tarpeettomana. Siita tulee kenties toppi. Myonnetaan, olen retkahtanut toppeihin. Onneksi taalla keleja piisaa, etta niita toppejaan voi pitaa melkein lapi vuoden.

Ennen vimmaista topin neulomista on kuitenkin eraat kolmiokapat ommeltavina, ja ne pitaisi olla valmiit ennen maanantai-iltaa. Kiiretta siis pukkaa. Kaiken huipuksi ne yhdeksantoista tuhatta swappia, joissa olen, on nyt jaettu pareihin ja pitaisi harmaista soluista punnertaa jotain viisasta jokaiselle parille. Ainoastaan Jaanan joulusammakko alkaa muotoutua :)

Paivitys: blogin perusteella takki aloitettiin tiistaina, joten siihen meni siis 5 paivaa. Ei hullummin! Aijuu, ja hovikuvaajan saapumista odotellaan siksi, etta takista ois tarkotus saada kuva tekijan paalla. Itsella ei ole kolmimetrista katta tahi muuta raajaa, jolla kuvan vois napsia, joten taytyy odotella Karvajalkaa. Ja noiden saumojen kaunistumista!

No comments: