Tama alkaa pikkuhiljaa olla jo naurettavaa. Sporttijakun tein kaula-aukon resoria myoten valmiiksi, mutta ne raglankavennusten kohdat ja hihasaumat narastivat edelleen. Niin paljon etta mielessa kavi Epaonnisten (epaonnistuneiden!) Neuleiden Hautausmaa, vaatekaapin perukat. Totesin, etta jos on mahdollista, etta neule paatyy vaatekaapin perukoille, sinne minne paiva ei paista, ehka kannattaa palata sorvin aareen ja purkaa neuletta jonkin matkaa, tehda uusiksi ja koittaa saada siita viela pitovaate. Se vaatii a) etukappaleiden kavennusten miettimisen uusiksi b) hihasaumojen korjauksen c) sivusaumoista sisaanottamisen. c) siksi etta joko olen laihtunut tai sitten neule leveni mystisesti neulontavaiheessa. Varppina olen laihtunut! :)

Eli blogissamme eletaan kovin varittomia hetkia. Kaikki neuleet ovat pura ja pida-mallia (tama onkin iso ja merkillinen mallisto..), kuvia ei saada kun ei kehtaa nayttaa naita vakerryksiaan, ja blogin ilme tylsistyy. Kaiken huipuksi kone temppuilee edelleen, ohjelmia on hukassa ja netissa notkuminen on rajoittunut minimiin, eli vieroitusoireetkin taitavat pukata paalle. Jotta Kasityolaisen elo ei helpottuisi, vieraita on kaynyt ja kylastelty on ahkeraan, joten neulomiset ovat jaaneet vahalle. Ja se vahakin aika menee naiden Murheenkryynien purkuun *arrinmurrin* :I

Vipinaa blogiin!

Haaste lukijoille: paljastakaapas itsenne sielta ruutujen takaa! Eli jattakaa reviirimerkkinne, jos ja kun kaytte naita sekalaisia sepustuksia lueskelemassa :)

ps. Aitia ei vielakaan lasketa... ;)

20 comments:

mina hanse said...

Täällä ollaan!

Tiina said...

Minäkin ilmoittaudun!

Riksu said...

Täälläkin luetaan

Stricker said...

Aktiivilukija ehdottomasti! Ja siitä p&p-mallistosta olisi kyllä kiva saada kuvia :-)

Ziina said...

aina käyn kurkkaamassa kun näen et oot päivittänyt

Kpupu said...

Mäkin.

laurar said...

Täällä ollaan ja odotellaan vilpoisempia aikoja, että pääsis usia sukkia käyttämään :)

Anonymous said...

Minä myös!

Anonymous said...

Tunnustan minäkin. :)

-miu- said...

Paikalla!

MysteryKnitter said...

TÖÖT TÖÖT! Tällä aikavyöhykkeellä on riehunut Storm. Hän otti ja riehui eilen niin perusteellisesti, että tämä kaupunginosa, jossa asun, oli ilman sähköä koko eilisillan ja yön. Aaargh! Ei nähnyt edes stitchata, kun oli niin darkkia. Ja stitchaa siinä nyt sitten, kun pitäisi olla kolme kättä kahden sijaan...yksi pitämään taskulamppua, toinen pitämään kanavatyötä paikallaan ja kolmas stitchaamaan.

nanna said...

Minäkin käyn aina katsomassa päivityksesi! Hauskaa lomaa!

Anonymous said...

Käynpä minäkin täällä aina välillä vilkuilemassa! :)

Anonymous said...

Kyllä luen juttujasi!

Unknown said...

:)

Sari (saristitching) said...

Luetaan, luetaan :)

Henna said...

Luetaan täälläkin..

Anonymous said...

Minä täällä myös!

Meeri said...

Juu, juu. Täällä ollaan ;)

Anonymous said...

Mie myös :)