Kun bloggaaja Dimensionsin sivuilla kavi - olenkohan jouluihminen?

joulusukka

Pakkohan tama oli koriin ottaa, kun niin surkeasti raukka alennusmyyntikorista huuteli :) Kympilla (alle 8 euroa?) sain, ja aivan ihana on, vaikka lahjaksi anoppilaan. Tai vaikka itselle.

Tama on yksi UFO, taksi jouluksi pitas saada valmiiksi (lue: lentokonetyo!).

nicole stocking

Ja tama tulee joulukuusenmaton kaveriksi, kunhan nettikauppaan paasen:

joyful snowmen

Namakin on wishlistilla, naista joku ainaski pitas saada:

winter twilight

winter twilight2

sleigh ride


Vissiin siis olen jouluihminen. Meilla jouluhuuma alkaa yleensa viimeistaan lokakuussa, ja joulua vietetaan sitten hartaasti. Niin hartaasti etta jouluaattona alkaa ottaan jo se kraasa paahan :) Silti joulua odotetaan ja joulunaika on ihanaa, ja joulutauluja voi pitaa ympari vuoden seinalla. Samoin kun neljankympin helteissa voi altaalla miettia joulujuttuja :D Eli ei, en halua pilata kenenkaan kesalomatunnelmia, mutta taalla joulua jo odotetaan! Ehka tana vuonna saamme viettaa oikean, Oikean Joulun, viime vuonna Karvajalka naet oli toissa aaton ja meni toihin jo tapanina. Eipa maistunut joululta, varsinkin kun olin itse petipotilaana. Tana vuonna vahinko takaisin!

Sporttineuleesta sen verran, etta purin takakappaleen, hain viimeiset 3,5 millin bambupuikot, ja takakappale, molemmat etukappaleet ja puolet toista hihaa on valmiina. Aikaa on mennyt 3 paivaa, ja lankaa vajaa 450 g:n kartio. Riittoisaa on jenkkilanka! Kuvia huomenissa kunhan shoppailureissulta kotiudutaan. Salmiakkia mennaan hakemaan pitkienkin matkojen taa, naet. ;)

1 comment:

Anonymous said...

Aivan IHANA tuo lumiukko JOY taulu!!!