Meet Magda :)

Viikonloppuna tein sitten sille Murheenkryynille jotain. Aloitin uuden kappaleen, eli hihan, talla kertaa kakkosen puikoilla, sukkasellaisilla, ja vaihdoin kuviota. Eli kyseessa on ihan uusi neule. Kuuden tunnin ansiosta naytettavaa on taman verran:
magda hiha 2

Pituutta on ehka 25, 26 cm, kierroksia hyvan joukon toistasataa (pelkka pitsineule on noin 45 krs korkea), silmukoita jo nyt lahes sata. Hidasta siis, mutta jalki on niin sievaa (verrattuna aiempaan), etta tasta tulee varmasti mieluinen neule. Ainakin voisi paatella niin, kun en malttaisi odottaa, etta saan taman kayttoon. Tama varmaan kutittaa jonkun verran kun lanka on 100% villaa, mutta voihan sinne alle pistaa vaikka paitapuseron. Hihoista tulee muuten 3/4-mittaiset, ja neuleesta raglanhihainen, pyoropuikolla. Se Iso Neule, eli harmaa, polvipituinen villatakki samasta langasta ja samoilla puikoilla ei sitten olekaan pyorona neulottava, mutta ehka tasta on pikkuisen hyotya sen neulomiseen. Kasialaa pitaa nimittain miettia koko ajan, hiukankaan loysa kasiala kostautuu heti epatasaisena ja rumana neulepintana. Olen itse tottunut aina neulomaan tosi loysaa, joten tama on ihan sellainen ajatuksen kanssa neulottava.

Pahoittelen huonoa kuvaa, se on otettu iltamyohaisella joten ei ehka ole paras mahdollinen. Ehka siita saa jotain kuvaa neuleesta. Kasiala on muuten vielakin tosi epatasainen, mutta tasta tulee silti paljon kivempi kuin aiemmin. Eli hyva etta panin neuleen uusiksi, vaikka tasta tulee varmaan aika iso projekti :)

Minusta neuleella, keskeneraisellakin, taytyy olla ainakin tyonimi. Tama Ruma Ankanpoika (Joka Ei Sita Enaa Ole) on nimeltaan Magda. En tieda sen ihmeellisempaa syyta nimelle, se vain on sieva nimi. (Se Pitka Villatakki on sitten Helmi.) Taytyy neuleensa nimeta, kun ei ole lapsia/koiria/muita perheenjasenia, joita nimitella :)

Paivitys aiempiin viesteihin: Ullaan tarjolla olevat lapaset ja neulojien vahavaraisten perheiden projektiin tulevat neuleet on kuvattu uusiksi, tassa parempia kuvia. (Klikkaa isommaksi.)

punaiset lapasetlasten lapaset ja pipo

No comments: