Tammoiset on oikeasti pelottavia: Blogikriitikko X. Oikeasti, ideahan on vallan hauska. Mutta eiko ainoastakaan blogista loydy mitaan hyvaa sanottavaa? Miksi paha rumpu kuuluu kauas, mutta hyva ei laisinkaan? Minusta naita inhorealismiin taipuvaisia, yltiotaiteellisia hippeja on jo ihan liikaa. Ei blogien olekaan tarkoitus olla suurta taidetta, arjen draamaa, proosaa ja tragediaa. Eihan? Miksi blogi ei saisi olla vain kuulumisten vaihtoon, miksi Blogilistalle pitaisi ottaa vain niita "hyvia blogeja"? Tammoiset henkiset natsit saisivat painua sen kyldyyrin etsimisessaan sinne kirjaston "angstia ja kauhua Ranualla"-osastolle. Siella ne taapermannit, kunderat ja kumppanit lymyaa. Ei blogeissa, ei ole tarkoituskaan.

Ja miten niin neulonta kiinnostaa vain "mummoja"?!

8 comments:

AnneV said...

No mä ainakin suhtaudun lähinnä huvittuneesti tuohon yritykseenkin. Listalla on tällä hetkellä melkein 2600 blogia ja lisää tulee koko ajan. Jos nyt joku haluaa viettää elämänsä seuraamalla kurkkimalla muiden blogeihin ja känisemällä niistä, niin siitä vaan. Kyllä maailmaan ääntä mahtuu, kuten sanonta kuuluu. Se on taas vallan eri asia, mitä se kertoo ihmisestä.

(mutta miten hemmetissä se aikoo käydä kaikki läpi? Kun pääsee aakkosten loppupäähän, niin sitten taas a:sta uudelleen ne, jotka on ilmestyneet ekan vänkytyskierroksen jälkeen? Ei sillä että tämä olisi mitenkään oleellinen kysymys, aattelin vaan... Mutta ton jälkeen on vaikea tulla leimaamaan kenenkään muun bloginpitoa turhaksi ajanvietteeksi.)

Lankakomero said...

Taitaa alkaa kaveri toistamaan pahasti itseään, kun joutuu satakunta neuleblogiakin kahlaamaan läpi! Ei ole "kriitikon" taidot kummoiset, eikä tuollaisella asenteella saa kuin vihamiehiä itselleen. Eihän näiden harrastusblogien ole tarkoituskaan muita kiinnostaa. En minäkään jaksa lukea vaikkapa moponkorjaajien blogeja. Blogikriitikko pääsee tarkoitukseensa, kun muut blogaajat kommentoi sitä, kannattais jättää omaan arvoonsa. Positiivisuutta ja toisten arvostusta täällä tarvitaan eikä tollasia negatiivista energiaa levittäviä wannabe-kriitikoita.

Minä_hän_se said...

Kohtahan ollaan B:ssä, kai hän nyt omankin bloginsa arvostelee...

AnneV said...

Niin, ellei me ehditä sinne ensin lyömään sanan säilällä... hihi.

(Mutta mitä ihmettä tänään on tapahtunut mun kirjoittamille kommenteille? Senat on mennyt ihan sakaisin.)

Tuulia said...

Mie olen teidan kans ihan samaa mielta, ehka tuo yritys on tuhoontuomittu? Jossain kommenteissa se kirjoittaja muuten sanoi pitavansa blogeja ylimaaraisena bittitukkeena, jolla ilmeisesti ei ole mitaan arvoa. Toihan on ihan kuin pistettas itte Hitler arvostelemaan juutalaisia.. Kertoo tietysti aika paljon ihmisesta, jos ei pysty kuin negatiiviseen kirjoittamiseen. Silti minusta naita negatiivisuutta "taiteellisena" pitavia inhorealismin narkkareita on ihan liikaa.

Kympista vetoa niin sen blogikriitikon itsensa mielesta sen oma blogi on ihan hirmuista verbaaliakrobatiaa. Lopputulos on kylla ala-asteen voimistelutunnilla murtuneita nilkkoja - kasapain! :)

Nojuu, omaan arvoonsa tuommoiset. Mutta oispa hauska lukea semmoista blogikriitikkoa, joka nostaisi jollain tavalla hauskoja, erilaisia, positiivisia tai myonteisia blogeja esiin. Blogeja on listalla tosiaan kolmatta tuhatta, joku otos ois kiva, ettei tarvitse kaikkia itse kahlata. :)

Meeri said...

Vähän sitä hauskaa/myönteistä on "by vuokratontilla" blogissa, jossa lainaa eri blogeista napattuja lauseita. Mielenkiintoista miettiä, miten joku lause liittyy yhtään mihinkään kun se on revitty pois omasta asiastaan. Mitä tulee blogikriitikkoon, oli just kirjoittanut että arvostelee omansa viimeisenä. Minusta on oikeastaan aika hauska (ainakin vielä..) idea tuo. Jos toinen jaksaa käyttää aikansa siihen, että narisee kaikista, tuostahan huomaa heti että ei ole tarkoituskaan löytää yhtään hyvää blogia vaan valittaa kaikista.

Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, sopinee tähän. Minä olen neulonut 6-vuotiaasta asti, joten olen tooosi nuori mummo :D Kateellisia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Ne jotka haukkuu neulontaa ja neulojia mummoiksi, ovat vaan kateellisia kun eivät itse osaa neuloa.

AnneV said...

Onkohan tää ny joku mainoskikka? Kriitikko ilmoittaa lopettavansa. Höh.

Tuulia said...

No hoh, eipa ole reilua. Ois nyt jatkanut kun kerta aloitti :)