Shoppailemasta sorvin aareen

Torstaina askarreltiin naita naapurin tadilla:
joulukylan hahmot

Taalla ja taalla on kuvia likempaa joulukylan ihmisista :) Nama eivat siis ole valmiita viela. Naiden ja isomman hahmon (joulukuusi torilla) maalaamiseen meni 5 tuntia ja ne eivat todella ole edes valmiita viela. No, ehka taksi jouluksi. Naiden pariksi kuuluu myos mokkeja, joita mulla on kai 7 + majakka. Maalattavaa siis riittaa :) Maaleina ovat tavalliset vesiohenteiset akryylimaalit. Vertailun vuoksi: oikeassa reunassa oleva laulaja-hahmo on n. 7 cm korkea (lyhtypylvas) ja 6 cm levea. Pitkapiimaista hommaa! :D

Viime viikolla shoppailtiin:
japanese bridge

Tata olen monesti kaupassa katsellut silla silmalla, ja nyt se tarttui alekorista mukaan. Karvajalan kanssa taytyy viela neuvotella, paatyyko tama seinalle, lahjaksi vai myytavaksi. Kaunis se kylla on, mutta itse en ole koskaan oikeen tykannyt noista kuvan paalle kirjottavista..

geishatriikinkukko

Nama kanssa hyppasivat koriin alekorista. Ehka eraat lukijat muistavat, ettei meilla riikinkukkoja ole seinilla, mutta mie luulen etta kiinalaisen taulun kaverina nama oisivat aika kivan nakoisia sarjana. Mita arvelette? Nama orientti-jutut on aina olleet sellainen mun heikko kohta, joten pakkohan nama oli mukaan ottaa :)

poika rannalla

Tamakin aleloyto. Tuskin tata itse tulen tekemaan, mutta katsotaan mika taman kohtalo on :)

Tallaista tana viikonloppuna. Ehka mennaan viela autokauppaan, ja muuten shoppailemaan ennen kuin talo tayttyy vieraista illalla. Jossain valissa pitaisi ehtia pistelemaan Pohjanmaa loppuun, ehkapa huomenissa jos ei ole tukka kovin kipea ;)

Paivitys: Joulumokkeja loysin pari lisaa, eli niita on 9 (!) + majakka. Millahan kuunvalolla niita sitten maalaillaan? Prkl kun ihmisenpennun pitaa olla tammoinen hamstraaja... ;D

1 comment:

Meeri said...

Oijoi. Mulle kans tuollaiset ristipistelyt... siis orient...