Tsadaa, taalla ollaan jalleen..

Tasta paivitystahdista vois paatella jo, etta mulla ei omaa elamaa olekaan. Vaara luulo, on mulla! Tanaankin oli kaverilla kahvilla! :D

Ei vaiskaan, Elama on tilauksessa siita samasta nettikaupasta, mista saa myos Mielekkaita Harrastuksia, Lisaa Aikaa (olen harkinnut sen Deluxe-version, LaatuAjan, hankkimista), Mallin Kropan ja muuta hyodyllista. Jos joku tietaa sen nettikaupan, niin linkkia tuleen. Kuukeloinnilla ei ihan loydy. ;)))

Asiaan: lapsiperheitten auttamiseen tahtaava neulontalistan vapaaehtoisprojekti (jossa San Diegon toiminnan Vastaavana ja Organisoijana toimii allek. :) on edennyt omalta kohdalta seuraavasti: yhdet lapaset Jukolan pojista on valmiit, pipa tulossa, ja neuletakkia harkitaan. Lapasohje Ullaan on valmis, joten sielta voitte odottaa ainakin yhta lapasohjetta syksyyn. Pohjanmaa ei napannut sitten eilen ollenkaan, joten se ei ole kehyksissa. (Emme pysyneet deadlinessa -> nautaparvia ei nakynyt, vaikka taivas oli pilveton -> teoreema nautaparvien ja deadlinen yhteydesta on vakaa kuin peruskallio Saimaan rannalla. Logiikan huippu!) Siinapa tarkeimmat, neulonta loppuu kylla tahan (aika isopaisen lapsen) pipaan, kun ranne brakaa. Sitten siirrymme pistelyihin ja ompeluihin. Mekkoprojekti kummittelee, ja mekkoon korut kaveriksi ja boleroa ja mita kaikkea. ;) Etta ei taalla tekeminen lopu ihan just. (On se hyva ettei sita Elamaa viela ole, missa valissa sita ehtis naita kaikkia harrasteita touhuta jos ois!)

PS. Nettikaupasta tilattu paketti on samassa kaupungissa jo. Jokohan se huomenissa ois meilla? :)

No comments: