Eka pipo vaihtanut omistajaa

Topperin pipo saapui perille Tuitulle ja tassa siita kuvia:

topperilta tuitulle 2topperilta tuitulle

(Tuitu, nappasin kuvan sun blogista tanne! Toivottavasti ei haittaa! Jos haittaa, niin otetaan pois.)

Makea pipo!

5 comments:

tuitu said...

Hih, Apua :) Ei haittaa ei...
Pipo oli niin loistava että rakas mieheni sen tänään jo nyysi käyttöönsä, saa nähdä saanko sitä enää takaisin =)

derea said...

Voi hitsi. Musta tuntuu, että olen kysynyt tätä sulta tai joltakulta jo vaikka kuinka monta kertaa, mutta aina unohdan katsoa vastausta, ja sit mä en enää löydä sitä viestiä mis kysyin :) Eli siis mitä ne RR:rät on? Aina välillä se termi osuu silmiin ja mä ihmettelen :)

Tuulia said...

RR on ristipistoiltava tyo, joka kiertaa useammalla pistelijalla. Eli esim. mun tyossa oli samplereita (ja toiseen tulee koiria), pistelen itse yhden kohdan kankaasta ja muut rinkilaiset pistelevat kukin oman kuvansa samasta aiheesta. Kierroksen aikana jokainen saa siis oman tyonsa valmiiksi, ja jokainen tyo on kaikkien rinkilaisten yhdessa pistelema. Vahan siis samaan tapaan kuin 4-5 ihmista neuloisi villapaitaa, yksi tekee hihan, yksi etukappaleen jne. Lopputulos on valmis villapaita jokaiselle osallistujalle.
Aukeniko?

derea said...

Aa, jo valkeni. Toi kuullostaa mielenkiintoiselta! Sanoo hän, joka ei ole vielä edes kokeillut uudestaan ristipistoja ja suunnittelee jo kaikkea hienoa :) Pitääs katsoa jos vaikka huomenna Eurokangas-reissulla jaksaisi käydä myös Sinooperissa katsomassa jos olisi joku kiva pieni aloitustyö :)

Tuulia said...

taa on mun eka RR eli saa nahda kuinka kay. Kaks tyota on mun kautta kaynyt (tai toinen on just kaymassa) ja upeita luomuksia ovat ihmiset pistelleet.. Eli varmasti tulee mieleinen :)

Tsemppia pistelyn aloittamiseen, pikku toita loytyy varmasti monenlaisia!