Haluttomuutta

Olen antanut kertoa itselleni, etta sukkaneulebloggaajat ovat tavallista hauskempaa vakea. Huumorinkukanversoja on siis jalleen istutettu:
sukat merinosta

Onko vaarin olla haluamatta saada sukkia valmiiksi koska lanka on niin ihanaa? Ei minusta.

Kuva on aivan onneton, mutta jos likelta tiiraa, voi saada jotain kasitysta. Puikot on 2,25 mm, vaikka voisivat olla paksummatkin. Mallineule on ihan oma, ja olen Sangen Ylpea, kun kantalapussakin jatkuu sama mallineule. Kiilakavennuksia saadin eilen illalla saunan jalkeen, nyt ne alkaa olla ok. Lanka on sita itse varjattya merinoa, ja se on aivan ihanaa. Ihqa suorastaan! Pehmeaa kuin karitsan kainalo, tata on aivan ihana neuloa. Valmiina ei onneksi ole kuin tuo toinen kiilakavennuksiin asti, joten tata onnea jatkuu vahan pidempaan viela :)

Kultaisen kudinpuikon tuloksetkin tulivat, onnea kaikille voittajille! Oli joku minuakin aanestanyt, tama kommentti sopisi vaikka blogin tunnuslauseeksi:
"Tuulialta löytyy kaikkea, pistelystä autojen kautta pipovaihtoon. Niitä ihania
perinneohjeita mitkä kaikki tuntee, mutta kellään ei oo sitä kirjotettua muotoa
ja sitten ihan omia uusia ideoita. Ja välillä mokataan kuitenkin, mutta aina
potkastaan uudelleen kone käyntiin ja uutta tekelettä pukkaa."

Tama sai minut kylla ihan nauramaan litkana:
"- Valtava määrä valmiita - tai ainakin melkein valmiita - töitä!" (Tamakin kavisi sloganiksi.) :)

Kiitos minuakin aanestaneille :)

Tahan loppuun (alkaa luulko etta tama postaus loppuu muuten ihan akkia) kokemuksia eiliselta lankakauppakierrokselta. Lankahamsterikisaan on enaa vain vahan aikaa, joten viime hetken ostokset on tehtava! Suuntasin volkkarin markettiin ja ajattelin, etta kayn "vaan katseleen" lankahyllyja. Pah. Neulepuikkohyllysta 2,75 millin pyoro karkasi kimppuun niinkuin vain 2,75 millin pyoro voi. Koko 79-senttisella mitallaan se naulitsi Askartelijan lankahyllyjen eteen, eika poistuminen luonnistunut ilman kassillista lankaa. Ei siina auttanut vastaan pyristella. Varsinkin kun luonnonkuitulankaa loysin. Ja ne niin surkeasti sielta huutelivatkin :)

Nyt alkaa siis olla langat seka hamsterikuukautta etta olympialaisia varten hankittuna. Tassa otoksessa lankajoukkueeni on viela sekalainen seurakunta:
langat hamsterikisaan

Tallainen epajarjestys ei kay painsa, ja pistin joukkueeni uuteen uskoon.

Joukkueeni on muuten sitten Kelkkailujoukkue, koska kelkkailu on minusta kaikkein seksikkain urheilulaji. Hurjareitiset miehet pinkaisevat trikoot kirealla jaakouruun ja viilettavat raajat villisti vipattaen lujempaa kuin iskan Corollasta kuunaan saisi irti, vaikka ajaisi talla pohjassa Turusta Tampereelle. Sita mie en kasita, etta miksi ne ei satsaa painon kohotukseen, koska jos painaa enempi, eiko silloin paase kovempaa? Paitsi trikoo on riskilla ruma, ehka kelkkailijat on tarkkoja ulkonaostaan. Jotain outoa on oltava atleeteissa, jotka jaiseen kouruun santaavat turvana vain pieni kypara. Uskokaa huviksenne, jos linttaa penkkaan sataakolmeakymppia, siina saa heittaa maalliselle vaellukselleen hyvastit vaikka ois minkalainen potta paassa.

Kelkkailujoukkueen jarjestin viime hetken treeneja varten, ja kohta aletaan olla aika timmissa kunnossa.

Joukkue vyotteet pinkeana:
langat hamsterikisaan 2

Lippulaiva on toki Isoveli Color, josta syntyy sukkia. Isoveljen jarrumiehena toimivat karkki-veikat, joista syntyy sukkia. (Huumorinkukantaimea ei parane jattaa heitteille.) Fuegoista on tulossa huivi, Kitten Mohaireista myos. Ehka jakkukin tulee sinisesta Kitten-porukasta. Butterflysta tulee joku pitsineule kesaksi. Takarivin vallaton merinovaki on paatymassa huovutettavaksi Unikko-takiksi ja neuletakiksi. Neuletakki on punaista ja mustaa, ja aiheena muuan bandi. (Kymppi sille, kuka tietaa, mika bandi.) Saa nahda, kuinka joukkueeni parjaa olympialaisissa :) Treenattava silti on, vaikka lopputulema olisikin (taas) uusia keskeneraisia neuleita! Siispa tanaan on jarjestettava intervalliharjoitukset merinoille - mallitilkku raidoilla :)

Kunnon viimeistely tehdaan silmukkamerkein, tottakai :) Taytyypa kipaista noutamaan merkkitarvikkeita kaupasta. Ehka myos joukkueeseen musta hevonen, tai kaksi, jos hyllyssa sattuu olemaan muutamia orpoja keria, jotka kaipaavat hellaa kotia. :)

PS. Sain mie taas jotain valmiiksikin, pistolistan synttariswappiin pari juttua. Arvatkaa unohdinko ottaa kuvan? Aijuu, varjasin lankaakin taas. Kuvia kun on vyyhti kuiva.

No comments: