Kun kerta olen alkanut sotkeutua omaan napparyyteeni, niin tehdaan se sitten kunnolla. :) Sohvanmutkaan nimittain unohduin neulomaan, ja ajattelin, etta kyllahan mie itse osaan suunnitella kivat sukat Kotivaesta. Joopa.

Teraosaan ylapuolelle tuleva neule onnistuikin ihan ok:
sukat 1

Mutta siella teraosan pohjapuolella onkin sitten ongelma:
sukat 2

Mallineule pohjassa on nimittain sellaista, missa nostetaan silmukoita ja jatetaan lanka oikealle puolelle, ja myohemmin neulotaan se lankajuoksu mukaan. Kaviko mielessa, etta tammoisen neuleen neuletiheys saattaisi olla eri kuin sen pitsisen lehtikuvion teran ylapuolella? Ei tietenkaan. (Miehan en mallitilkkuihin sekaannu..) Itse asiassa kuvan ylareunassa nakyykin ongelma hyvin: alapuoli vetaa kasaan ja ylapuoli on liian "loysaa". Tera on noin puolivalissa, ja jos jatkan nain kantapaahan asti, ylapuoli saattaa olla liian valja. Taytyy kokeilla tiimalasikantapaahan asti, ja katsoa hairitseeko tuo liikaa. Todennakoisesti hairitsee. Eli mallineule alapuolella uusiksi. Jos tekis vaik jotain virityksia nurjilla silmukoilla.

Joka tapauksessa aika sievat naista ois tulossa, eli taytyy naita jatkaa jollain ilveella. :)

Mieleen muuten juolahti tuossa neuloessa, etta kun kerta olen nain nappara (joopajoo), voisin yrittaa muokata blogin ulkoasuakin sievemmaksi. Etta tuskin tama nappi- ja fonttiseikkailu ainoaksi jaa ;))

Jatkan tuota kommenttien onnetonta kalastelua viela huomiseen, etta nekin, jotka eivat rieku yomyohaan netissa, voivat paivasaikaan kayda aanensa jattamassa (ja napin noutamassa). Laitan sitten tulosta huomenissa. Toistaiseksi postitan pienella, kun se on mun mielesta sievempi. Vaihdetaan sitten isompaan, jos ei kaikille nay kunnolla.

*sydantariipaiseva huokaus* Taytynee menna purkaan tuota teraosaa. Eikun maa meen pisteleen. Eikun aamupalalle.*

Pah, mie menen kauppaan.

*Mita tasta opimme? Ei kannata polkata, jos verensokeri on matalalla!


edit: Paivalla surkea loppu: Sammiainen loytyi altaan pohjalta illalla. Parka oli heittanyt veivinsa. :( Taman sammakon kohtaloksi koitui kaiketi syomattomyys, se ei millaan suostunut syomaan. Tai voi se olla stressikin. Kala on nyt altaassa yksin, nayttaisi voivan hyvin.

No comments: