Lankakomero neuvoi laittamaan napin gif-muodossa, joten tassapa tulee. Jospa tama ois parempi kuin tuo entinen. (Mun naytolla se kylla nakyi ihan ok.) Tonne sivupalkkiin vaihdan taman kans, ja vertailen, etta voi olla haamuja tulossa.

oma nappi

Noista fonttiasioista.. Kavin noilla Lankakomeron neuvomilla sivuilla ja meni kylla taas niin iloisesti viheltaen ohi vasenta laitaa, etta. Itse kaytan resoluutiota 1440x1050 ja minusta toi pienempi naytti vaan kivemmalta, muuten noi postit on kilometrien mittasia :)

Eli jarjestetaas gallup. Kun sivulla seikkailet, jata merkki blogiin: onko pienempi (viimeiset 3 postia) parempi kuin aiempi, hiukan isompi koko? Mitaan arvontaa en suorita enka palkintoja jaa;) mutta aattelin kysya teilta, kun naita luette, etta tulee varppina sellaset asetukset, etta on mahdollisimman monen helppo lukea. Vaihtoehtoja on naa kaks, en ala sen enempaa saatamaan, kuin mita Bloggerin originaaliasetukset antaa myoten.

Nyt aamukahvia lisaa naamariin.

edit: Topperilta tuli viestia, etta pipa on lahtenyt maailmalle. Kuvia laitetaan sitten kun pipa on perilla. Onnittelut Topperille vaihdon ekasta piposta!

edit: nappi vaihdettu, onk taa ny parempi? (Hirveeta saatamista.) Flickr muuten muuntaa pienemmat koot jotenkin automaattisesti kai jpg-muotoon (eli tekee niista uuden kuvan), siksi se nappi oli aiemmin .jpg vaikka piti olla .gif. Tohon nykyseen vois varia viela vaihtaa, jos jaksas. Pah, olkoon. Sieva se on noinkin. Herjakkee jos ei viela osunu kohalleen.

17 comments:

Johanna K said...

Pienempi on kivempi! Pitää varmaan itsekin vaihtaa samaan.

villasukka said...

Isompi on helpompi lukea - minkäs sille voi, että luoja on antanut mulle niin huonot silmät ;) Pienempikin menee, kun riviväli pysyy vähintään nykyisen kokoisena.

Ainoliisa said...

Jaa-a, vähän kakspiippunen juttu mun mielestä tämä fontti. Pieni on ehkä aavistuksen pieni ainakin mun näytöllä, mutta näyttää kivemmalta kuin tuo isompi. Terveiset vaan sinne San Diegoon; villasukat ovatkin tähän aikaan vuodesta tarpeen... nimim. kokemusta on :)

vanilla85 said...

Välimuoto olisi kaikkein paras, mutta nuosta kahdesta isompi vie voiton. :)

Altocumulus said...

Annan ääneni isommalle fontille, mutta minun olisikin syytä hankkia uudet lasit... Tosin ihan oikeastikin en tykkää lukea pitkiä tekstejä pienellä fontilla, joten siinä mielin saa olla ennemmin liian iso kuin liian pieni, eikä tuo isompi ole lähelläkään liian isoa.

Lankakomero said...

Entinen isompi fontti ilman muuta parempi.

Ei nappi ole ainakaan mun koneella muuttunut giffiksi vaikka sille gif-title onkin annettu, tiedostomuoto on edelleen jpg. Jo olemassaolevan jpg-kuvan muuttaminen gif-muotoon ei enää auta, vaan se alkuperäinen kuva tai siis jos tekee napin, niin tallentaa sen gif-tiedostoksi.

Jpg-muoto ei ole suunniteltu pienille värimäärille ja tekstit ja ohuet viivat ovat suttuisempia kuin gif-kuvassa.

Tuulia said...

lankakomero: Krhm, joo, tein siis uuden napin ja tallensin gif-muotoisena, nimesin sen gif-paatteella vaan sen takia, etteivat naa kaks versiota mene sekaisin (omalla koneella ja flickrissa). Se oli kylla flickriin vietaessa viela .gif-muotoinen, en tieda miksi se nayttaisi olevan edelleen jpg. Taytyy koittaa saataa. Jospa vaikka muuttais tota tekstia isommaks niin nayttas kivemmalta. *huokaus* Kaikkeen sita naiden polkkaushommien myota joutuu :)

zeska said...

Mä tykkäisin isommasta, luen kuitenkin blogia kannettavan pienemmältä näytöltä. Mutta kyllä tuota pienempääkin luekee, sitä vartenhan selaimessa on fontinzoomaus ja minimifonttikoko :)

Viva C Viva said...

Minusta tämä on hyvä fonttikoko, tämä pienempi. Pienempiäkin on nähty. Niinkin pieniä, ettei niistä saanut selvää. Mutta sinun fonttikokosi näkyy ihan hyvin. Ja kuten ylempänä lukee, sitä voi itse tarpeen mukaan muuttaa.

Ja napin nappaan vielä lähtiessäni mukaani :)

Lankakomero said...

Nyt näyttää hyvältä! Gratulations! Mie vähän uumoilinkin, että oisko toi flickr tehny sulle tepposet.

Viva C Viva said...

Hei taas!

Ei se nappi ainakaan .jpg ole, koska Vuodatus ei sitä kelpuuttanut. Että varmaan sitten se .gif. Vuodatuksen kuvagalleriaan käy .jpg ja .png -muodoissa olevat kuvat. Tein sitten niin, että tallensin sen uudelleen .jpg -muodossa, jotta sain sen Nappilaatikkooni. Vaikka .gif-kuvilla voi olla etunsa, ei niillä tee mitään, jos ei muotoa hyväksytä. Enkä kyllä näe eroa onko kuva kumpaa lajia edes.

tuitu said...

Mulle tuo fonntikoko on ihan ok :)

Ja mua rupesi just jännittämään...
nimim. Topperin pipon vastanottaja =)

Lankakomero said...

Jos ei gif käy, niin sitten olisi jpg:tä parempi ollut toi png-muoto, mutta koska kuva on muutettu gif:stä jpg:ksi eikä päinvastoin, säilyy laatu melko samanlaisena.

Mari said...

Mää tykkään isommasta fontista :) mutta pääasiahan on ne jutut,. ei niiden ulkoasu...

Tuulia said...

en jaksanut kirjautua ja paivittaa tota itse viestia. Joka tapauksessa, en ole ihan satavarma ton ekan pipon suhteen. Taidan mokailla tanaan urakalla, mutta paivitan blogia heti kun on jotain paivitettavaa.

tuitu said...

Mä juttelin eilen Topperin kanssa ja pipa on lähipäivinä siis lähdössä postiin, eli ei mitään mokia ;)

Tuulia said...

tuitu: juu nain kuulin miekin eli Topperille on paivitetty tuo asiaankuuluva tahti nimen eteen listaan :)

Naita fonttiasioita saa viela toivoa ja kommentoida, koitan sitten keksia jotain viisasta ratkaisuksi. Jos tohon isoon sitten kumminkin paatyy, ehka tota rivin pituutta voisi saataa pidemmaksi. No, katsellaan mita kansa toivoo ;)