Laitanpa kuvia kun neulominen ei yhtaan nappaa.

Magdaan sain siis eilen kiinnitettya hihat, niin etta neule on nyt yksi yhtenainen kappale:
magdassa hihat

Tasta tulee kylla kiva neule. Vari on viela kamala, mutta taytyy varjata se sopivaksi. Pinta on viela oudon epatasainen, mutta eikohan se tasaannu. Varjatyn Pirtin langan kanssa en havainnut tuommoista epatasaisuutta, eli epailisin hoyryn tekevan neuleesta tasaisemman.

Nyt neuleessa on 464 silmukkaa kierroksella. En kylla kasita, miten eraat saa neulottua tammoisesta ohuesta langasta mitaan - ja viela kirjoneuleita! Eiko siina mene ika ja mielenterveys?

Nyt se kuva siita itsevarjatysta:
itsevarjattya lankaa sukiksi

*syvia huokauksia* Sukka jai tahan kun alkoi toi lanka tympimaan ihan urakalla. Ensin olin kauhean ylpea tasta aikaansaannoksestani, vaikka rehellisesti sanottuna taman varinen lanka jais kaupassa kylla ostamatta. Sehan nayttaa silta, kuin varjaysinsinoori ois hakenut variskaalaansa vetoapua Kissojen Vatsaflunssaklinikan Vaikeiden Tapausten Osastolta! Jos tammoista lankaa joku oikeasti valmistaisi, siina oisi Nimi-insinoorilla keksiminen, milla taman saa myytya. Epailen, etta insinoorin pitaisi paatya johonkin vahan ihquun, aavistuksen romanttiseen, niinkuin vaikka "Syysomeniin". Enemman naista tulee kylla mieleen Ydinjate.

Etta voi ihmista ottaa paahan tama. Muut on kylla saaneet kauhean kaunista jalkea aikaiseksi naissa varjayshommissa. Mitahan meni pieleen? Liian voimakkaat varit, ei hajuakaan villan varjaytymisominaisuuksista, ei suunnitelmaa, ei kokeilueraa (paitsi tasta nyt tuli sellainen)?

Harmittaa niin pirusti, etta tuskin jaksan tota sukkaa loppuun asti neuloa. En tieda mita tolle langalle tekisi. Sen voisi yrittaa varjata viela vaikka punaisella, siita saattaisi tulla kauttaaltaan ruskeasavyinen. Nyt ei kylla tee mieli ees koskea koko lankaan. Sukistakin tulee ihan levottoman nakoiset. Ehka tama taytyy julistaa viikon toiseksi epaonnistuneeksi neuleeksi.

Toivosta en luovu naiden varjayshommien kanssa kuitenkaan. Ensi kerralla teen paremman suunnitelman, hailakammat varit, ja teen ehka pienen kokeiluerankin. Magdakinhan oli ensin ihan epaonninen tapaus, mutta nyt siita tulee kaunis, ja sita on ilo neuloa, vaikka hitaanlaisesti se sujuisikin.

Taidan menna sohvanmutkaan pistelemaan ja nakata ton lime-ruskean roskikseen. :I

Asiasta yhdeksanteen: pipovaihdon kaikki pipot on kuvina sitten Galleriassa. Laitan kuvat vaihdon ajan tanne blogiin myos, sen jalkeen ne jaavat Galleriaan olemaan. Laittakaa kommentti jos linkki ei toimi.

7 comments:

katjanid said...

Tutulta kuulostaa. Aloittelin juuri sukkaa tämän päivän värjäystuloksista, ei näytä hyvältä, ei. Punaista väriä ajattelin hakea minäkin, ja laittaa puolet vyyhdistä takaisin kattilaan, ei se ainakaan pahemmaksi voi muuttua... Kuvia blogissa huomenissa.

Tuulia said...

Katja: mutta nehan naytti niin upeilta ne sun langat! No, ehka taa on harjottelemalla opittavaa :) Jamalankoja voi kayttaa nainkin? :D

katjanid said...

Heh, ne olikin niitä liukuvärjäyskokeiluja, lankaa alle 10g. Siinä vaiheessa se tuliterä 150g Nalle-kerä roikkui kiltisti kuivumassa ja minä olin vielä uskossa että kyllä ne värit siitä kuivuessaan vaalenee. Ehkä näistä tulee niitä jämälankoja ;o)

Stricker said...

Älä nyt roskiin heitä, kokeile vaikka jonkun toisen langan kaverina. Raitoja, kantapää, resori ja kärsi toisella värillä tms. Tai joku kuviokin saattaisi olla hyvä!

Anonymous said...

Mutta nuohan on aivan upean väriset! Mulle kyllä kelpais hyvin.

-Ulla-

Tuulia said...

Ulla: juu, mie kylla voisin luopua tosta ihan ilolla. :)

makepeace75 said...

Sinut on haastettu. :o)

http://makepeace-pr.blogspot.com/2006/01/omituisia-tapoja.html