Mie valvoin sit eilen aamulla puol seitsemaan asti. Niin pitkaan ei olekaan tullut valvottua kuin viimeks sillon, kun lahdettiin systerin kans yhdelle ja tultiin kotiin, kun formulat oli jo alkaneet :)

Eilen illalla valmistui ne vihertavat sukat:
merinosukat 1

Mallineuleesta on tarkempikin kuva:
merinosukkien mallineuletta

Ja viela taidekuvakin!
merinosukat 2

Mallineule on tosi keljua kuvattavaa kun joko se ei nay ollenkaan (ks. aiempi postaus), tai salama valaisee langan liian kirkkaaksi, tai ilman salamaa se tarahtaa niin etta sita ei erota. Auringonvalossa naytti parhaimmalta, vaikka siltikaan tossa ei nay se vari kunnolla. Mallineule rikkoo pintaa kivasti, muuten noi nayttas ihan raitasukilta, kun se sininen ja vihrea vaihtelee todella saannollisesti.

Systeri kai oli vailla noihin jotain ohjetta, kirjotan ja julkasen kun ehdin.

varjays 9

Tassa se viimeisin varjatty lanka. Knitpicksin fingering weight-merinoa 100 g:n vyyhti, boolissa Kool-Aid Grapea ja Cherrya. Molemmat varit "rikoin" toisillaan, eli Grapessa on tilkka Cherrya ja painvastoin. Tuli ihan kivat, vaikka Cherryn jaljilta lanka on osin kovin persikkaisen varinen. Sopii minusta tahan pastellivyyhtiin. :) Taman kohtalo on viela auki, tai no sukkia siita tulee, mutta en tieda tirpasenko puikoille jo tanaan, vai korkkaanko vasta hamstereiden kunniaksi. En sais neuloa, pitas pistella. Ehka pistelen. Seuraavan kerran pistellaankin vasta maaliskuussa.

Altocumulus heitti vaatemeemin tanne. Kun haaste tuli, hilluin pyjamasiltaan, joten kavin vaihtamassa vahan viksumpaa riepua ylle. Kovin hienoahan ois vastata Marilyn Monroen tyyliin, etta yllani on vain Chanel 5, mutta saastan teidat mielikuvilta :) Eika paalla ole mitaan Pariisin ihmeita ja viimeisinta huutoa, vaikka haluaisinkin Taidebloggaajana (ja Taidekuvaajana) antaa itsestani Sivistyneen ja Perinjuurin Viksun Ihmisen mielikuvan. :]

Paalla on.. no, Levikset ja vihrea T-paita, molemmat alennusloytoja. Jalassa vaaleanpunaiset sneakersukat. Ja alusvaatteetkin on :)

Arvatkaa mita mulla on paassa?

pipo paassa pakkasella 2

Oli ihan pakko saada noi palmut kuvaan :) Taalla voi kayda vaijymassa toista kuvaa Askartelijasta samainen pipa paassa.

En mie oikeesti nayta noin tyhmalta. :]

Kyseessa on tietenkin Aili-pipo, jonka ohje tulee seuraavaan Ullaan. Multa sita pyydettiin, ja sen aloitin eilen illalla ja aamulla se oli valmis. (Kylla, nukuin younet. En miekaan niin hidas neuloja ole!) Taytyy viela kirjoittaa puhtaaksi toi ohje ja panna eteenpain. Toivottavasti siita tykataan. Neuloessa syntyi pari muutakin ideaa Aili-mallilla, mutta niista enemman seuraavan Suomen reissun jalkeen. Mun seiskaveikat naissa vareissa on nimittain loppu!

(Mie naytan oikeasti paljon, paljon tyhmemmalta.)

13 comments:

Anonymous said...

Ihanat sukat, tosi kauniit! Ohje olis kiva ;-)

Marsvin

Tuulia said...

Marsvin: Ok, koitan saada huomeniltaan (Suomen aikaa) mennessa. :)

Anonymous said...

Ei ole kiirus, mun to do-lista on piiiitkä, mutta sukkalankoja ois kyllä ihan odottamassakin ;D

Marsvin

Anonymous said...

Pipo näyttää kivalta! Sormet jo syyhyää...

Sonja ja Janne said...

Kiva kuva. Tuliko ees hiki? Tänään oli aika kiva keli. Taustalla taitaa näkyä mun koti :) -S

Anonymous said...

Kivat ja kauniit sukat!

derea said...

Noi sukat on tosi hauskat :D Ja aili-pipo kanssa :)

Makepeace75 said...

Sukat on kyllä ihqut, pitäisiköhän joskus uskaltautua kokeileemaan, jos sitä ohjetta pukkaa. :o) Ja pipa on kans hieno.

PS. Täällä päässä odotellaan edelleen malttamattomasti, kusti ei ole polkenut vielä. :o)

Tuulia said...

Kiitos kaikille kommentoijille, alan kirjoittaan ohjetta samantien eli se ilmestyy.. noin 3 kahvikupin jalkeen ;)

sonja: pitas olla teidan pirtti kaiketi :) Ja ei tullu hiki ees, taa Diegon talvi on niin kylma ;D

MP: sen pitaiskin olla perilla vasta ehka keskiviikkona tai torstaina, pahimmassa tapauksessa vasta ensi viikon alussa. Koittakee pysya poksyissanne ;)

Makepeace75 said...

Mä yritän hartaasti. :D Keepissä olis kyllä just tarve nuille.

Anonymous said...

Tuulia, those socks are so so SO beautiful!! Has anyone else asked for them to be translated into English yet? I would love to try them. I might even make them for my Sockapaloooza pal. Did you dye the yarn yourself?

Tuulia said...

laura: thanks for commenting! I dyed the yarn myself, it was Knitpicks Paint Your Own merino (100% merino, 100 grams = 440 yds). No one has asked the pattern to be translated but I will do that, and post it asap :) I'll leave a comment in your blog when I have the translation ready :)

Orchard Ranch said...

Tuulia, those are beautiful socks! Please let me know when you've translated the pattern. I don't have a blog to comment to yet but you can email me at bellsonme at yahoo dot com.

Your site makes me wish I could read Finn!

Juti
in Wyoming