Seuraava swappilahja on edistynyt jo aika paljon:
ruusut

Naistakin tulee neulavihko ja ehka nuppineulatyyny. Talla kertaa varit ja aihe pitaisi olla saajan lempisellaisia.

Valilla kylla Pistelykeiju otti taukoa, kun neulahommat alkoi maistua puulta. Silla aikaa Neulekeiju* astui remmiin ja syntyi nama:
sukat leeville 2

Seiskaveikan jamia, tummansinista ja valkoista. Valkoinen kera loppui noin metri toisen sukan jalkeen, eli aika tarkkaan suunniteltu ;) Koko on sille 3-vuotiaalle vahan liian iso, mutta lapsethan onneksi kasvaa. Edellinen sukkapari (se vihrea-valkoinen Marimekko-raitapari) oli liian pieni, joten ne meni pikkuveljelle. Jospa nama menis jalkaan isommalle.

Hahtuvalaukku on edistynyt niin paljon, etta se saa menna koneeseen illalla. Kauppareissulla taytyy muistaa kaapata mukaansa Kool-Aideja, oranssin kaveriksi veskaan tulee vihreata :) Siita kuvia myohemmin.

Nain lankahamsterikisan alla on hyva kysya myos moraalinen kysymys: Onko vaarin tilata hirvea laja lankaa Suomesta, kun vasta paljastui appivanhempien runsaskatinen, euromaarainen joululahja tililta? Vaikka oma joululahja on tilattu ja saatu (ne Joannin kitit muutama posti takaperin)? Mina en nae tassa mitaan vaaraa. Karvajalka kylla. (Mika ihmeen opintolainamaksu??)

Karvajalalle ei muuten kelpaa mikaan mun neuloma. Koitin esittaa, etta jos neuloisin sille pitkahihaisen puuvillaneuleen silla modernilla Jussi-paitaohjeella (en muista missa sen nain, joka tapauksessa siina ei ole kirjoneuletta vaan ne ruudut on nurjaa. Vinkatkee jos tiiatte kuvan jossain.). Ei kelpaa, kun ne puuvillaneuleet kuulemma venyy. No sitten esitin, etta jos neuloisin sille sellaisen kaulurin (merinosta, sen voisi huovuttaa kevyesti etta tulisi paksu ja tuulenpitava), kun Karvajalka kulkee toihin moottoripyoralla, ja kauluria tarvitaan, ettei kaula jaady viimassa. Ei sekaan ottanut tulta. Poh. Mie neulon sille sukat sitten, niita se tuntuu kummiskin pitavan. (Eihan tama tarkoita kuitenkaan sita, etteiko puuvillalankaa voisi tilata? Ei tietenkaan, neulon siita jotain itselle!)

Taidan rauhoittaa mieltani vierailemalla Knitpicksissa. Jos niilla vaikka ois jotain kivaa. ;)

* Meilla asuu aika paljon keijuja. Tosin nama keijut eivat ole jostain syysta tuoneet mukanaan mm. Siivouskeijua, Jarjestyskeijua, Vessanpesijakeijua ja Roskienviejakeijua. Myos Autonpesukeijulle, Keittionsiivouskeijulle ja Puhtaiden Vaatteiden Viikkaajakeijulle olis tarvis. Pankaa sana kiertoon.

3 comments:

Anonymous said...

Täällä olis bambukeiju: Olitkos se sinä, joka Tekele ja Tuunauksessa kaipaili kakkosen pyöröä bambuisena? Multa saattaa löytyä käyttämätön, joten ota yhteyttä jos kiinnostaa jakral @ hotmail.com.
Minä kaipaisin erityisesti Tavaraakirppikselleviejäkeijua.

Anonymous said...

Moderni Jussi-paita on tammikuun Suuri käsityölehdessä. Meillä on vapaana kaappiensiivoskeiju, tahtoisin sen kiertoon ennenkuin se ryhtyy kolmannelle kierrokselleen :-)

Tuulia said...

jaanaL: paas tuleen tannepain, siita onkin aikaa kun on meillapain pyorahtanyt ;)