Vinkea oli toi meemikierros, tajusin etten miekaan ole loppuviimeks kamalan kummallinen. No, MakePeacen kans taidetaan olla ainoat lukevat loylyttelijat, mutta toi Karvajalan ihmettelema lakanajuttu oli monella. (Paitsi sita mie en ymmarra, miten joku voi aatella, etta se pussilakanan paa, missa on se aukko pujottelua varten, ois jossain muualla kun varvaspaassa. Jos se on siella toisessa paassa.. no, sehan on kun nukkus varpaat suussa!)

Keksin muutamia muitakin omituisuuksia lisaa. Eras niista valkeni konkreettisella tavalla eilen, kun etsin yhta ristipistokittia puoli paivaa. Kitti ei ole edes mun tyylinen, ja on menossa kaverille, ja ois pitany lahettaa vuonna paavo, ja nyt sita ei loytynyt! Eika mulla noita ristipistojuttuja niin paljon ole, kitteja vaan yks laatikollinen. Mutta mutta... kun mulla on paha tapa jattaa asioita jemmaan paikkoihin, mista mie en niita muista etsia. Eilisella etsiskelykierroksella loysin kaksi kittia, joiden olemassaoloa en edes muistanut! Mita lie aleloytoja jalleen..

Eli pitas vissiin kasittaa pikkuhiljaa, etta Jarjestys on muutakin kuin 9 kirjainta perakkain. Toinen on se, etta mie olen hirvean laiska. Ja koen siita huonoa omaatuntoa. Tiian, etta pitas tehda kaikenlaista (niinkun esim. siivota), mutta kun en saa aikaiseksi. Lykkaan, ja lykkaan. Sama jutuissa, joissa ei ole tiettya takarajaa. (Ja vaikka oiskin.) En kasita, milla lihaksilla mie oon saanut itselleni yhden tutkinnon oppilaitoksessa, joka ei juuri ollenkaan vahdi oppilaidensa tekemisia ;)

Eilen piti siivota, ja tanaankin pitais. Taidan neuloa Magdaa siis ;) Se on edistynyt niin, etta kaula-aukkoon on matkaa enaa 10 cm, joten se on talla viikolla valmis. Se edistyy aika hitaasti, mutta onneksi silmukkamaara vahenee koko ajan.

Ihme, etta noi neulehommat ei jaa yleensa kesken. (Paitsi Rose Trellis-huivi, mutta se onkin iisakinkirkko.) Pistelyt monesti jaa, en tiia miks. Mutta mulla on oltava noita UFOja, etta on aina mihin tarrata. Kauheetahan se ois jos ei tietas mita tekis ;))

Olin muuten superiloinen, kun hoksin, etta Jaanalle kelpais se mun eka varjayskokeilulanka sukkina. Se lanka alkaa nayttaa heti paremmalta, kun tietaa mita siita tulee ja kelle. Itsella ei tulis ikina pidettya senvarista lankaa, mutta on tosi hienoa, etta joku muu haluaa siita jotain, ettei tarvitse nakata maelle. (Enka kylla pystys nakkaamaankaan.) Etta kiitos Jaanalle, voit kylla joutua sukkia odotteleen jonkun aikaa!

Tahan ei nyt tuu kuvia, kun ei ole mita kuvata. Lankaa on tulossa lisaa, sita tuli jo eilen siskolta, joten niista sitten kuvia kertaplajayksena. Magdasta saatte kuvia heti kun viimeinenkin langanpatka on paatelty :) Nyt ois kai oikeesti pakko menna raivaamaan keittio, ja olohuone, ja tyohuone, ja vessat ja....

4 comments:

Tris said...

Heips!

Saako sinulta tilata neuletöitä (maksua vastaan tietenkin :) tai tiedätkö ketkä neuleblogilaiset sitä tekee?

Tuulia said...

tristan: en tieda ketka tekee, mutta saa toki tilata multa. viestia osoitteella tuuliasalmela (miukumauku) yahoo piste com.

Makepeace75 said...

Hehe, me ollaan ihan samiksia! Täälläkin päässä laiskottaa aina, asiat jäävät puolitiehen -siivoaminen ei edes siihen. ;o) Ja tuo pussilakanajuttu nyt on ihan selvä, en osannut sitä edes outona pitää. Kukas sitä nyt tahtoisi varvasmehupeittoa naamallaan pitää? :DD

Meidän lisäksi muuten Kaura (viistolla pinnalla) lukee saunassa. :o) Suosittelen Viististä muutenkin. :o)

PS. Tänään taas Outlettiin: saatiin eilen vain valkoinen. :o) (Ja mulle kolmosen puiset sukka-addit..;o))

Tuulia said...

MP: nakojaan ;)) Viistista olen joskus lueskellut, en saannollisesti mutta kummiskin. Enpa hoksannut tota saunassa luku-juttua :)

Ja noista langoista ei mitaan paineita sit, ne ehtii kylla! (Hatako tassa valmiissa maailmassa jne :D)