Mita ihmetta taalla on tapahtunut?

Suurimmat puutteet on nyt korjattu, joitakin puuttuu viela. Laitan noita valmistuneita toita talteen sivupalkkiin jne. kun saan aikaiseksi.

Pipovaihtolaiset: jos huomaatte etta omalta kohdalta puuttuu tahti, eika pitaisi puuttua (eli olette pipon laittaneet maailmalle), laittakaa viesti vaikka kommentteihin. Koitin laittaa listaan tahtia sen mukaan mita kirjanpitoni ilmoittaa, mutta sekaan ei ole aukoton. Samoin joitakin blogiosoitteita puuttuu viela.

En tieda mita Blogger oli tehnyt, mutta opimme tasta yhden asian: template talteen joka kerta kun tulee muutoksia.

Vahingosta viisaampi :)

Aijuu, englanninkieliset kanssapolkkaajat kyselivat tumppujen ohjeen peraan. Laitan sen tanne, kun saan kirjoitettua puhtaaksi.

I found out this morning that Blogger had totally messed up my blog, I don't know how or why. I'll try to fix it, but it'll take me a while, so please be patient.

And for those interested in the pattern for the mittens, I asked Knitty about offering it to them for publishing. They won't publish patterns for any items of which any pictures have been published before. This means that since I published pictures of my mittens in my blog, in the Knitting Winter Olympics blog and Team DPN blog, my mitten pattern is not eligible by their standards. So, I will publish the pattern here in both English and Finnish when I have finished writing and proof-reading it. Please, be patient. These updates with the blog template already made me hate HTML so it might take a while ;)

8 comments:

tikru said...

Mä jo ajattelin et täällä on joku hakkeri käyny viemässä mitalin :)

Tuulia said...

juu ei :)) En tiia mita tapahtu, taytyy koittaa elvyttaa blogi entiseen uskoon.

Nyt ois kylla mainio sauma modata templatea mieleisekseen.. aah, pskt, olkoon. mie meen neuloon :D

joko said...

noista tumpuista, ehdottomasti ohje knittyyn! ihanat! olen etsinyt paksummalle langalle sopivaa kirjoneulemallia mutta ei ole osunut vielä kohdalle. tässä se olisi. niin ja onnittelut mitallista! perästä tullaan!

Tuulia said...

joko: tuota niin.. En hoksinut laittaa tuohon suomenkieliseen osuuteen tata, mutta: kyselin Knittysta ja he eivat julkaise ohjeita neuleisiin, joiden kuva tai ohje on julkaistu jo aiemmin jossain. No, naiden tumppujen kuva on julkaistu monessakin paikkaa, eli he eivat sita enaa kelpuuta. Eli julkaisen ohjeen taalla omassa blogissa kun saan sen kasaan. On tulossa, kun saan blogin taas jaloilleen ja tehtya mallineulekaaviot lapasiin.

Anonymous said...

Looking forward to the mitten pattern, whenever you get to it.

Susanna said...

Ohje Ullaan? :D

Tuulia said...

susanna: ei taida enaa seuraavaan ehtia..? :)

Anonymous said...

Pipon oon laittanu postiin... Kysäse Kristalta on tullut perille??