Naiselliset avut käytössä / I did it!

Arvatkaa mitä mulla on? Mulla on skandit! On siis äät ja ööt ja ååt. Vinkeätä. En enää ole vähemmistössä, vaan kunnon suomipolkkaaja niin kuin muutkin. Ja tämä tekniikan ihme tapahtui, kun pakotin Karvajalan naisellisin avuin vaihtamaan näppiksen. Toisin sanoen marmatin, että kun selkäkin on ollut kipee, ja on vähän haikee olokin ja kauan olen ruikuttanut, että vaihtas. Sitten se vaihtoi, ihan yhtäkkiä.

Mutta nyt närästää, ja hartiat on ihan jumissa. Kaikkea ei voi saada. Näin päiväunta, että menin Korialle, ja ostin 20 kiloa pussi-Nallea. Vaikken oo ees käyny siellä :)

Vähän tää uus näppis vaatii totuttelua, mutta eiköhän tää siis tästä. Nyt mie meen värjäileen, niin että soronoo*!

*Se on jollain kielellä jotakin. Ehkä heippa.


I did it! I got myself Scandinavian symbols on the keyboard, the ä's and the ö's and the å's :) I made Mr Hairyfeet do it, and it was a bit tricky. I'm still getting used to it :) Now, I'm off to dye some yarn :)

7 comments:

Anonymous said...

Hih ;)
Siihen on niin tottunu jo että polkkaat ilman ääkkösiä, että mulla meni hetki tajuta tota lukiessani että mitä oikee on tapahtunu, vaikka ihan selvästi suomeksi sanoit sen :P

Tuulia said...

hii :) pidän lukijat varpaillaan, ehkä palaan ääkkösettömään aikaan vielä. En, emmää :) mutta vieläkin koitan torpata aata ja oota sinne missa kuuluu olla umlautit, että mokia sattuu. kestäkee ;)

Käsityöriippuvainen said...

Onneksi olkoon! Vietin kerran vaivaiset kolme kuukautta ulkomailla, ja ä- sekä ö-kirjaimiin takaisin tottuminen vei uskomattoman paljon aikaa!

Martsuli said...

Kivaa kun sait ääät ja öööt. Kivempi lukea!

Helminalle said...

Onnea äille ja öille!
Vaikka toisaalta niista ääkkösittömistä aina tunnisti sun kommentit. Eiköhän tähänkin totu :).

Mari said...

Önneä päljön ääkkösten jöhdöstä! :)

uhoava gnu said...

Jee! Ääkköset on luksusta ulkomailla! Ja edellisiin postauksiin (kommentteihin) vielä sen verran, että Suomi-palooza vois olla hauska juttu ensi syksynä! Minä ainakin voisin tulla mukaan!