Voi ei? / Oh no?

Jos joku tammoisen sukanvarren (ja lopun sukan, tietenkin) lahettaisi teille valtameren yli ja sanoisi varjanneensa langat itse ja muita lieventavia seikkoja, pitaisitteko naita ihan kamalina? Nostaisitteko tyttojen illan aikana nama sielta "hyi helkkari"-korista muitten nakosille ja nauraisitte yhdessa naille ihan litkana? Voisiko naita pitaa jalassa vai lahettaisitteko kuvan You Knit What?-blogin pitajille? (Onnea muuten vaan niille tytoille, YKW tuli justiinsa vuoden.)

If someone sent these to you, all across the big wide ocean and even told they dyed the yarn themselves and other heart-warming details, would you think these are horrible? Would you wear them or would you send the pic to the lovely bloggers? (Congrats, PRK and KK, btw.)Kuvakin valehtelee, varit ei ole ihan noin selkeat oikeasti. Olen tuota @#&%!! koristereunusta vaantanyt koko illan, ja nyt hirvittaa etta jos se saaja ei pidakaan. (Sen lempivarit on ruskeat, siniset, lilat ja luonnonvalkoinen. Ei vihrea, ei ei ei. Mistahan olen sen vihrean paahani saanut?)

Ajatuksena ois virittaa tuo koristereunus semmoiseksi hyvin lyhkaiseksi vain, ja sitten jatkaa pelkalla ruskea-vihrealla ja jollain pintaneuleella. Kommentoikaa, hyvat ihmiset, mita naille vois tehda, vai ovatko talla viisiin hyvat. Mulla ei ole luonnonvalkoista tata lankaa enaa, vaaleanruskeata ja kaakaonruskeata vain. Eika ees tuo koristereunus nayta semmoselta ku kirjassa. Kele naita kirjoneuleita. :( Ehka annan hautua aamuun asti ja katson, josko talle vois tehda jotain.The picture distorts the colors a bit, the brown is not that dark. I've knitted the dang braid edging all night and now I'm terribly afraid my pal will hate these. I will knit maybe 2 inches of this pattern and then continue in the brown and green mix and maybe some stitch pattern.

Please, leave me your comment and tell me what you think. I have no idea. Do you hate it, or could I maybe do something to improve it? The only possible colors to go with this (and match my pal's preferences) and that I have in my stash are tan and chocolate browns. Maybe I could do something with them. I'll let it stand till the morning and see if something can be done. *sigh* Even the dang braid egding looks completely different from the pic in the book... :(

7 comments:

marja said...

Tuo sukkahan on väriykseltään oivallinen viherpipertäjille, jos tiedät mitä tarkoitan =) Jos pitää ruskeasta ja sinisestä (yhdessä), niin varmasti nuo sukanalut (ja mielellään se loppuosakin tehtynä tai sitten puikot ja langat mukana) pääsevät aktiivikäyttöön.

Mun silmään tuo väriyhdistelmä on mielenkiintoinen, minä kun satun inhoamaan ruskeaa. Mutta toisaalta kun tuota aloitusta olen tuijotellut tässä silmät selällään jo kolmisen minuuttia, niin alkaa silmät tottua ja oikeasti voisin jopa itsekin nuo saapassukiksi mustikkametsään laittaa jalkaan... Tuohan näyttää itseasiassa jännältä, eikä varmastikaan päädy kummallisuuksien esittelysivulle :)

Tämä ei sitten ollut tarkoitettu masentavaksi lausunnoksi aiheesta, vaikka joku niin saattaisi kuvitella =)

Onko tuo ruskea sitä, mitä esittelit aikaisemmin? Osaispa itsekin värjätä lankoja - ja ois rauha läträtä...

Ihanat kultaiset metallipuikot sulla. Mullakin on yhdet "kultaiset" perintöpyöröt vuodelta miekka ja kirves.

ShamanCat said...

Hei, saakos tällainen blogitonkin puikonheiluttaja kommentoida, nimittäin nyt tuli melkein pakottava tarve :-)
Sukistahan on tulossa kauniit! Mun silmääni on aina miellyttänyt sinisen ja ruskean yhdistelmä ja tuon vihreän kanssa näissähän on suorastaan vuoripuron raikkautta ja mäntymetsän tuoksua!
Ehkä mun kannattaa painoarvoksi (heh) mainita, jotta lempilauseeni on 'käytän mustaa kunnes löydän tummempaa...'

ShamanCat

derea said...

Musta noi on tosi kivat :) Varmasti tykkää noista.

Anonymous said...

Minustakin noissa on kivat värisävyt. Sointuvat hyvin yhteen, ovat kuin maalaus keijumetsästä. -Tuula

golden said...

Öh, kun mä en oikein edes ymmärrä kysymystä... Voiko noita nyt joku pitää rumina? Tosi kauniit maanläheiset värit ja kaunista kirjoneuletta kaiken kaikkiaan!

amelie said...

Jos eivät kelpaa, niin minä voin nuo sitten ottaa vastaan. :) On tosi nätit. Sellaset, että tuijottelisin niitä ku ovat jalassa ja kävelisin varovasti etteivät kuluis.

Tuulia said...

marja: kaks sanaa joita mie pelkasin, viherpiipertaja ja mielenkiintoinen! Tosta puuttuu enaa "ihan kiva".. Ei vaiskaan :) Kylla ne nyt aamulla nayttaa kivemmilta :) Ja vaikka puikot ei kultaiset olekaan (oiskin!) niin ihan kauniit ne on, minustakin. Niista Ponyn "lakisaateisista" harmaista tulee mieleen lahinna... sairaala.

tattis muillekin kommentoijille, naahan kirvoitti ihan runollisia kommentteja ;)) eikohan naista vaihtosukat siis synny :)